Zašto je brat Paris Hilton vezan u avionu?

Objavljeno: 04.02. 20:04

Pilule za spavanje ili za nešto drugo? (foto: Splash)

Pilule za spavanje ili za nešto drugo? (foto: Splash)

Conrad Hilton, 20-godišnji brat Paris Hilton, napravio je pravi skandal tokom avionskog leta na liniji London-Los Anđeles u julu prošle godine zbog čega mu se sada sudi.

Mladi naslednik Hilton imperije, poput svojih sestara, ne pokazuje ambiciju da nastavi očev biznis i tako pametno investira novac koji će mu jednog dana pripasti.

On je završio na sudu zbog incidenta koji je napravio ovog leta nakon posete Londonu. Tokom leta napravio ja pravu pometnju u avionu tako što je ničim izazvan počeo da vređa sve prisutne, a sve se završilo urlanjem da su putnici j*beni seljaci, kao i da će njegov otac srediti da otpusti celokupno osoblje avio-kompanije kojom je putovao.

Conrad je ubrzo prešao sa verbalnih uvreda na fizičko iživljavanje nad stvarima koje su mu se našle na putu, a nakon što je konačno zaspao osoblje aviona ga je vezalo. 

Njegov advokat tvrdi kako je agresivnost nastala kao nus-pojava pilula za spavanje koje je njegov klijent uzeo neposredno pred put. Ovo nije prvi put da se farmaceutska industrija nađe na udaru zbog sporednih efekata lekova.

Hmmm…


Loading...

necaiksde@gmail.com'
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. misela.misela.sijacic75@gmail.com'

    misela

    Idiotcina razmazana.I plus toliko je grozan da covek oslepi .. seljacina je on bez kulture!

    Thumb up 3 Thumb down 0

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.