Connect with us

Zašto je Jelena Karleuša izljubila Viki po celoj glavi? (VIDEO)
Video

Zašto je Jelena Karleuša izljubila Viki po celoj glavi? (VIDEO)

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Već dve sezone u Zvezdama Granda sukob Karleuša-Viki je na snazi, te je tako podelio publiku na dva tabora, kao nešto ranije na Cecu-i-Jecu, Jecu-i-Daru ili Jecu-i-Seku.

Ipak, kao što je u prethodnoj sezoni napravila veliku pompu tako što se poljubila na blic sa Draganom Stojkovićem Bosancem (sa kim, takođe, često upada u polemike), Jelena Karleuša je ovoga puta zapalila društvene mreže nakon što je pritrčala Viki Miljković, zagrlila je i izljubila po celoj glavi.

*** Ukoliko ste propustili poljubac sa Bosancem možete pogledati OVDE ***

Oni koji nisu gledali celu emisiju pitaju se kako je nastao veoma popularan snimak (i gif), a odgovor leži u jednom komentaru Miljkovićeve koja je takmičarima poručila da ne može da razume njihovo odsustvo borbe u 3. krugu, kada znaju da im od toga zavisi ostatak života, ukoliko se izbore za ugovor sa Grand produkcijom. “I ne samo vaš život, nego i život vaše porodice i dece”, dodala je Viki, što je, iz nekog razloga, izazvalo Jelenin neprekidni smeh, a što je više Miljkovićeva objašnjavala svoju tezu Karleuša se sve više smejala i ponavljala ‘i ćivot’, a zatim pritrčala Viki izljubila je ‘po pametnoj glavi’ da joj se zahvali za sav smeh koji joj pruža.

💖💖💖💖 #doseofkarleusastar

A post shared by Dnevna Doza Jelene Karleuše (@doseofkarleusastar) on

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. tanja

  15/05/2017 at 11:12 am

  uvek u “jeca ” taboru :)))

 2. BOOM!

  15/05/2017 at 11:40 am

  Uvek u “Krlja” taboru! :)

 3. nlo

  15/05/2017 at 3:24 pm

  Prvi post da ne vidim onu drustvenu marginu i ljudski otpadak Sunny-a. :))))

 4. nenad

  16/05/2017 at 12:28 am

  @Nlo ja sam zaista zabrinut za tu osobu… nije zdravo toliko razmisljati i pisati o nekome koga ne volis i ko te ne interesuje.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top