Prati nas

Zašto je June Shannon plaćala ćerki da bude deo Honey Boo Boo?

Bizarno

Zašto je June Shannon plaćala ćerki da bude deo Honey Boo Boo?

S pravom ili ne, tek mnogi je nazivaju majkom monstrumom! (foto: TLC)

S pravom ili ne, tek mnogi je nazivaju majkom monstrumom! (foto: TLC)

Otkako je TLC raskinuo ugovor sa June Shannon zbog veze sa pedofilom isplivava sve više informacija o tome šta se dešavalo iza kulisa serijala Honey Boo Boo.

Najstarija ćerka ove majke-monstruma, kako je mnogi nazivaju, Anna Cardwell, koja je bila žrtva majčinog bivšeg i sadašnjeg dečka, Mark McDaniela, zapravo nije ni odrastala sa June kako je to bilo predstavljeno u rijalitiju!

Naime, Annu je odgajila baka, a majku June je posećivala samo tokom raspusta, a na jednom od njih ju je i silovao McDaniel.

Kada je Anna zatrudnela tokom svojih tinejdžerskih dana, majka June ju je pozvala da živi sa njima, ali ne zbog brige za svoju ćerku nego zato što je smatrala da će vanbračna tinejdžerska trudnoća podići gledanost njenog rijalitija!

June Shannon je plaćala svojoj najstarijoj ćerki 500 dolara mesečno kako bi živela sa njima i bila deo Honey Boo Boo porodice.

Ima li kraja ovome, June? Ima li?

N.M./Tracara.com


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Djina

  02. 11. 2014. at 16:18

  Pa ne zna se ko je onda ludji, da li majka koja je nakon svega ponovo uplovila u vezu sa ovim covjekom ili cerka koja je pristala da zivi sa njom za novac. Najgore od svega ovoga, ne opravdavam doticnu gospodju, je to sto ce ta cerka naci hiljadu mana svojoj, nazovi je majci i iznjece milion bljuvotina na njen racun, a opravdanje ce naci zasto je sa njom i tim covjekom zivjela i zasto je prihvatila novac od majke, ako je sve to istina, naravno… Ali suvisno je govoriti o ovome, cinjenica je da danas ljudi uzimaju velike novce na svojoj muci i jadu, i to svjesno, mozda grijesim.

 2. @Djina

  02. 11. 2014. at 17:55

  Zašto se postavlja pitanje novca? Ćerka je htela da živi sa majkom, a ova je nije htela dok joj nije trebala zbog rijalitija

 3. 12345

  02. 11. 2014. at 20:45

  Bolesna porodica… Uvek mi se gadila ova emisija…

 4. anonimna

  02. 11. 2014. at 20:47

  Zasto ta zena do sad nije iza resetaka!?!? Ako se uopste moze nazvati zenom i majkom

 5. ime

  02. 11. 2014. at 23:36

  vidi je debeli izrod.taman je june

 6. guza iz mk

  04. 11. 2014. at 21:07

  eto sad mi je jasno zasto je samo ona mrsava od svih tamo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top