Prati nas

Mirka srećna što se porodila 28. decembra

Extra

Mirka srećna što se porodila 28. decembra

Porodila se po treći put (foto: Gloria)

Porodila se po treći put (foto: Gloria)

Glumica Mirka Vasiljević pre dva dana je po treći put postala majka, donevši na svet svog drugog sina, a kako kaže, presrećna je što je njen suprug, fudbaler Vujadin Savić, prisustvovao porođaju, ali i zbog toga što se porodila baš 28. dana u mesecu.

Razlog svog zadovoljstva objasnila je u jednom intervjuu.

“I beba i ja smo dobro, i to je najbitnije. Presrećna sam što je Vujadin bio u porodilištu. Posebno mi je drago što je Mihajlo izabrao da se rodio 28. decembra zato što je taj broj za nas specifičan. Vujadin nosi taj broj dresa, sin Andrej se rodio 28. oktobra, tako da za nas ima lepo značenje“, ispričala je Mirka.

Vujadin je proslavio rođenje sina priredivši žurku u porodičnoj kući, a već narednog dana je zbog poslovnih obaveza otputovao u Francusku.

Iako je mladi bračni par nedavno proslavio tek petu godišnjicu veze, oni već imaju troje dece – trogodišnjeg sina Andreja, jednogodišnju ćerku Adrijanu i novorođenog sina Mihajla.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Oho

    31. 12. 2014. at 15:10

    Kako je fino cuti da neko zeli da ima veliku porodicu, u vremenu koje stalno propagira suprotno. Neka im je sa srecom, da ih zaista dobro vaspitaju. Srecna svima Nova godina! :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top