Prati nas

Zašto Kendall Jenner često viđaju u društvu Justina Biebera?

Extra

Zašto Kendall Jenner često viđaju u društvu Justina Biebera?

Ima neka tajna veza...? (foto: wenn)

Ima neka tajna veza…? (foto: wenn)

Gotovo nam je nezamislivo da je prelepa reality zvezda Kendall Jenner “pala” na bad-boy šarm svetske pop senzacije Justina Biebera, ali je činjenica da su njih dvoje nekoliko puta uhvaćeni zajedno u prethodnih nekoliko nedelja.

Ipak, novinari su uspeli da razreše misteriju njihovog iznenadnog prijateljstva – Kendall je u vezi sa Justinovim dobrim drugom, Alfredom Floresom. Njih dvoje već duže vreme redovno razmenjuju tvitove, kače zajedničke slike na društvenim mrežama, ali su iz nekog razloga ispod radara javnosti i medija.

Mladi par je 22. januara u društvu prijatelja otišao na jednu košarkašku utakmicu, a zatim su se svi zajedno fotografisali u liftu. Iako su u vezi tek nekoliko nedelja, Alfredo je već upoznao sve članove klana Kardashian – Jenner.

Novi Kendallin dečko je Bieberov prijatelj! (foto; All Over Press)

Novi Kendallin dečko je Bieberov prijatelj! (foto; All Over Press)

“Kendall i Alf su oduvek bili dobri prijatelji, pa upoznavanje njene porodice nije predstavljalo veliki problem za njega, iako su u vezi tek nekoliko nedelja”, tvrdi uzvor blizak mladom paru.

Kanye je čak zainteresovan za saradnju sa njim, budući da se Alfredo bavi režijom i fotografijom.”

Justin Bieber je nekoliko puta “glumio” Kupidona i pomogao svom prijatelju da različitim romantičnim gestovima iznenadi svoju dragu – Alfredo je jednom prilikom iznajmio ceo LA Country Museum of Art u kom je izložio sve Kendalline fotografije koje voli, a zatim je tu priredio romantičnu večeru za njih dvoje.

Pa, golupčići, neka vam je sa srećom!


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. nn

    09/03/2015 at 3:21 pm

    Ma ovaj decko je naklonjen istom polu…u sta ce se i Kendal ubrzo uveriti….

  2. Marina

    09/03/2015 at 11:13 pm

    Osim Kourtney, ove sve ostale poblesavile za crncima i glume neke geto ribe. Cak i te njihove cuvene pozadine su odraz zelje da izgledaju kao crnkinje pa ubrizgavaju vlastito salo da to postignu. Ne shvatam… I gledam na Instagramu masu nekih bjelkinja, sve u tom istom fazonu, cak i pricaju tako. Daleko od toga da sam neki rasista, nego samo primjecujem, pa mi je glupo koliko neki ljudi pokusavaju izgleda da budu nesto sto nisu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top