Prati nas

Za┼íto Usher nije nastupio na koncertu u Man─Źesteru?

Extra

Za┼íto Usher nije nastupio na koncertu u Man─Źesteru?

U Man─Źesteru je ju─Źe odr┼żan veliki humanitarni koncert u ─Źast ┼żrtava teroristi─Źkog napada koji se u tom gradu dogodio 22. maja.

Na koncertu Ariane Grande, One Love Manchester, nastupila su neka od najve─çih muzi─Źkih imena dana┼ínjice, izme─Ĺu ostalih┬áJustin Bieber, Coldplay, Miley Cyrus, Katy Perry, Naill Horan, Pharrell Williams i bend Take That, i prikupljeno je preko 3 miliona dolara za ┼żrtve i njihove porodice.

Usher zbog obaveza nije prisustvovao koncertu u Man─Źesteru (foto: NBC)

Usher zbog obaveza nije prisustvovao koncertu u Man─Źesteru (foto: NBC)

Me─Ĺutim, iako je bio najavljen, peva─Ź Usher nije nastupio pre publikom u Man─Źesteru. On je promovisao koncert na dru┼ítvenim mre┼żama i bilo je o─Źekivano da ─çe se pridru┼żiti Ariani na bini, ali je danas podelio fotografiju Grandeove dok je pevala i napisao: “Tako sam sre─çan ┼íto vidim da je ju─Źera┼ínji koncert u Man─Źesteru dokazao da ljubav pobe─Ĺuje. Voleo bih da sam bio tamo ali ju─Źe je mom sinu bio prvi dan u kampu┬á Kudzu-u, jednom od malobrojnih letnjih kampova za decu sa dijabetesom. Bio je to veoma va┼żan dan za njega i mene kao ponosnog oca. Budi jaka, Britanijo!”, stoji u saop┼ítenju peva─Źa.1 komentar

1 komentar

  1. KLEOPATRA

    05/06/2017 at 6:44 pm

    ZATO ŠTO JE NEBITAN

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top