Zašto vojvotkinja od Kembridža stalno nosi flastere na prstima?

Objavljeno: 27.12. 12:40

Kate Middleton (foto: Instagram/katemiddleton)

Kate Middleton (foto: Instagram/katemiddleton)

Vojvotkinja od Kembridža, Kate Middleton, simbol je elegancije i njen stil uzor je mnogim damama širom sveta. Nepogrešiv odabir garderobe i odmerenost koji je odlikuju privlače pažnju, a savršen manikir jedan je od njenih zaštitnih znakova.

Ali ono zbog čega je ovih dana dospela u centar interesovanja je to što je sve češće viđena kako nosi flaster na ruci, oko prsta. Znatiželja je bila pojačana posebno od kada se prošlog meseca, dan nakon premijere filma A street cat named Bobi i pojavila sa zavijenim prstom, što je protumačeno kao posledica njenog susreta sa mačkom.

Cat Bob (foto: Instagram/streetcatnamedbob)

Cat Bob (foto: Instagram/streetcatnamedbob)

Ovu ‘čudnu’ pojavu su mnogi istraživali i došli do zaključka da je Kate zapravo godinama unazad nosila ovaj detalj, i to na obe ruke.

Još 2008.ufotkana je sa ovim ‘obeležjem kako napušta ekskluzivni noćni klub Bouji u Londonu, a na dečjoj zabavi ove godine u Prirodnjačkom muzeju pojavila se ponovo sa povredom.

U avgutu takođe, kada je posetila sirotište u Lutinu, a još jednom u januaru 2015. na jutarnjoj kafi u Kensingtonu.

Kate sa flasterom na ruci.. (foto: Instagram/katemiddletonduchess)

Kate sa flasterom na ruci.. (foto: Instagram/katemiddletonduchess)

Ovo je za mnoge enigma, ali vrlo verovatno nespretna vojvotkinja ima sklonost ka povredama te ne treba ovo shvatati previše ozbiljno.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.