Zašto vojvotkinja od Kembridža stalno nosi flastere na prstima?

Objavljeno: 27.12. 12:40

Kate Middleton (foto: Instagram/katemiddleton)

Kate Middleton (foto: Instagram/katemiddleton)

Vojvotkinja od Kembridža, Kate Middleton, simbol je elegancije i njen stil uzor je mnogim damama širom sveta. Nepogrešiv odabir garderobe i odmerenost koji je odlikuju privlače pažnju, a savršen manikir jedan je od njenih zaštitnih znakova.

Ali ono zbog čega je ovih dana dospela u centar interesovanja je to što je sve češće viđena kako nosi flaster na ruci, oko prsta. Znatiželja je bila pojačana posebno od kada se prošlog meseca, dan nakon premijere filma A street cat named Bobi i pojavila sa zavijenim prstom, što je protumačeno kao posledica njenog susreta sa mačkom.

Cat Bob (foto: Instagram/streetcatnamedbob)

Cat Bob (foto: Instagram/streetcatnamedbob)

Ovu ‘čudnu’ pojavu su mnogi istraživali i došli do zaključka da je Kate zapravo godinama unazad nosila ovaj detalj, i to na obe ruke.

Još 2008.ufotkana je sa ovim ‘obeležjem kako napušta ekskluzivni noćni klub Bouji u Londonu, a na dečjoj zabavi ove godine u Prirodnjačkom muzeju pojavila se ponovo sa povredom.

U avgutu takođe, kada je posetila sirotište u Lutinu, a još jednom u januaru 2015. na jutarnjoj kafi u Kensingtonu.

Kate sa flasterom na ruci.. (foto: Instagram/katemiddletonduchess)

Kate sa flasterom na ruci.. (foto: Instagram/katemiddletonduchess)

Ovo je za mnoge enigma, ali vrlo verovatno nespretna vojvotkinja ima sklonost ka povredama te ne treba ovo shvatati previše ozbiljno.
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...