Prati nas

Zavirite iza kulisa prve epizode TLZP!

Zavirite iza kulisa prve epizode TLZP!

Koje imitacije ćemo gledati u prvoj epizodi šou programa? (foto: Prva)

Koje imitacije ćemo gledati u prvoj epizodi šou programa? (foto: Prva)

Druga sezona popularnog šoua Tvoje lice zvuči poznato počinje u nedelju, 12. oktobra. Fotografije iza kulisa najavljuju još jedan spektakl. Pogledajte kako su se takmičari spremali za svoje imitacije…

Popularnom glumcu Ivanu Jevtoviću dopala je uloga proslavljenog košarkaša i novog selektora reprezentacije Srbije Saše Đorđevića. Najstarija takmičarka Neda Ukraden će sve iznenaditi interpretacijom Beyonce, dok će se najmlađa Katarina Bogićević transformisati u muškarca i to u muzičku legendu – Tošeta Poeskog.

Keba prelazi iz narodnjačkog faha u mjuzikl i sa velikom pratećom trupom izvodi scenu iz Violiniste na krovu. Dve zvezde Granda pokazaće nam kako se snalaze sa engleskim pop hitovima, te će Bane Mojićević imitirati frontmena grupe Imagine dragons, a Tanja Savić zanosnu Katy Perry.

Na velika vrata vraća se pevač grupe Osvajači Zvonko Pantović Čipi i preti da nas ponovo osvoji kao Celine Dion. Glumica Jelena Gavrilović prikazaće seksi pevačicu Jelenu Rozgu, a Nenad Okanović će se presvući u lepu Mirnu Radulović. Elena Risteska, koja je predstavljala Makedoniju na Evrosongu 2006. godine, pokazaće nam svoju interpretaciju Severine.

Redakcija Tracara.com/Prva


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Micka

  09/10/2014 at 2:00 pm

  Blam me je od Nede Ukraden!

 2. Kaca

  09/10/2014 at 3:59 pm

  Ne znam sto, ali cu navijati za Tanju Savic, a svidja mi se sto ce imitirati Katy, nadam se da ce to biti nastup sa Gremija, kada je Katy pevala Dark Horse!

 3. 2maja

  09/10/2014 at 5:45 pm

  @Kaca nece bice Roar sa VMA od prosle godine

 4. Kaca

  09/10/2014 at 6:25 pm

  @2maja pretpostavila sam, a i cisto sumnjam da bi oni mogli nabaviti sve one specijalne efekte, koji su koristeni za Dark Horse nastup sa gremija!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top