Connect with us

Zavirite na snimanje ‘Sulejmana Veličanstvenog’

Serije

Zavirite na snimanje ‘Sulejmana Veličanstvenog’

Ovako se snima serija koja je osvojila region! (foto: Facebook)

Ovako se snima serija koja je osvojila region! (foto: Facebook)

Publika u Srbiji uveliko prati nove epizode serije Sulejman Veličanstveni i to na kanalu televiziji Pink, svakog radnog dana od 20 časova!

Pogledajte kako izgleda snimanje serije koja je postigla ogroman uspeh u regionu. Pogledajte kako izgledaju pripreme glumaca, planiranja kostima i scenografije, snimanje, šta glumci rade na setu…

Redakcija Tracara.com
4 Comments

4 komentara

 1. laza

  25/09/2014 at 11:16 am

  Na pinku su reprize. Te epizode su se vec prikazivala na tv nova.

 2. Pitalica

  25/09/2014 at 11:40 am

  Ja sam ovu seriju, a naročito posljednju treću sezonu davno odgledala do kraja na net-u i to sa našim prevodom. Serija je odlična, a glumci su pravi profesionalci! Odlična ekipa, odličan priča, odlična muzika, odlični kostimi, sve je odlično! Dopada mi se jer nije jedna u nizu sapunica, već je zaista kvalitetna serija!

 3. Laura

  25/09/2014 at 2:57 pm

  Ja sam je pratila ispočetka i bila mi je super, ali mi je iritatno to što prvo ne snime celu seriju, pa onda krenu sa prikazivanjem. Ovako, jedna sezona bude na jednom programu, pa pauza od 3 meseca, pa na nekom drugom programu repriziraju tu istu sezonu i puste sledeću,pa opet pauza, i tako u nedogled. Ja više nemam volju da je gledam, ne znam ni šta sam gledala ni šta nisam.

 4. hacienda

  25/09/2014 at 3:39 pm

  Fijasko je na Pinku a oni potrosli silne pare

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top