Prati nas

Završena Absolut modna patrola!

Moda

Završena Absolut modna patrola!

Apsolutni stil modna patrola, podržana od strane Absolut vodke, svečano je proglasila pobednike šestonedeljne potrage za osobom sa najboljim ličnim stilom.

Pobednici konkursa Apsolutni stil – Lea Litričin, Dajana Debić i Farid Abuzeid uživali su u VIP tretmanu na reviji Absolut Style by Tamare Radivojević, inspirisane upravo Absolut vodka brendom. Tamara je i dizajnirala unikatne odevne predmete koji su uručeni pobednicima.

Tokom šest nedelja Absolut modna patrola je u potrazi odgovorom na pitanje da li na našim ulicama postoji dovoljno autenično odevenih pojedinaca, obišla ključna mesta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Žiri koji čine dizajnerka Tamara Radivojević, autor popularnog modnog bloga Ko ne voli cipele ne voli ni ljude Jelena Karakaš, kao i fotografi Miloš Nadaždin i Vladimir Miladinović Piki, na osnovu više od 260 pregledanih fotografija, izabrao je pobednicu – Leu Litričin iz Beograda, koja je zahvaljujući osvajanju ove laskave titule dobila unikatnu dizajnersku haljinu sa potpisom Tamare Radivojević.3 komentara

3 Comments

 1. Borac

  29/10/2011 at 2:37 am

  Pa, jesi li mogla da postavis fotke pobednika?!

 2. Minnie

  29/10/2011 at 6:57 pm

  Stvarno, gde su slike pobednika? A haljina je jeziva.

 3. Iva

  30/10/2011 at 6:20 pm

  Evo, da vam pomognem – poznajem Leu, ona stvarno postoji, družila sam se sa njenom starijom sestrom. I od sveg srca joj čestitam što je pobedila. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top