Prati nas

Završila se serija “Ubice mog oca” – ko je ubica, a ko ubijen?!

Serije

Završila se serija “Ubice mog oca” – ko je ubica, a ko ubijen?!

ubice mog oca

Serija koja pomerila granice domaće TV produkcije, Ubice mog oca, došla je do kraja prve sezone. Sinoć je emitovana poslednja epizoda koja je donela odgovore na mnoga pitanja, ali i postavila mnoga nova.

UPOZORENJE: Spoileri slede u nastavku!

Aleksandar Jakovljević dolazi na uviđaj kuma Koste, koji je upucan u pretposlednjoj epizodi, gde u kolima pronalizi drugi mobilni telefon, koji otkriva mnoge tajne. Telefon, u kom su bile fotografije na kojima se Kosta i Milica ljube Aleksandar je podmetnuo u stan Miličinog bivšeg dečka Dejana, teniskog trenera, kako bi ga ucenio da otkrije ubicu.

Iako je Aleksandar se vreme uveren da je ubica ministar Nikla Kovačević, fotograifje sa telefona otkrivaju šokantnu tajnu, te Mirka i Jakovljevića odvode pravo do ubice, Miličine majke Natalije, koja je zbog ljubomore usmrtila svoju ćerku. I onog trenutka kada je sve delovalo idilično i kada je Aleksandar zaprosio svoju najveću ljubav, forenzičarku Jelena, dolazi do pucnjave u omiljenom kafiću inpsektora Jakovljevića u kome Jelena biva ranjena…

Druga sezona trebalo bi da se emituje naredne jeseni. Ekipa se priprema za početak snimanja, a publika će morati da bude strpljiva kako bi saznala sve tajne koje krije ova policijska ekipa.

Kako se vama dopao kraj prve sezone?

(izvor: Svet Plus)


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top