Prati nas

Zbog bahatog parkiranja Sandre Afrike, umalo da strada dete!

Šokantno

Zbog bahatog parkiranja Sandre Afrike, umalo da strada dete!

Nepropisno parkiranje pevačice moglo je da izazove tragediju (foto: Facebook)

Nepropisno parkiranje pevačice moglo je da izazove tragediju (foto: Facebook)

Izgleda da je folkerka Sandra Afrika postala bahatija otkako je postala aktuelnija, ako je suditi po objavi korisnice društvene mreže Facebook, koja je osula paljbu na pevačicu zbog njenog nepropisnog parkiranja. Kako je napisala, zbog njene bahatosti mogla je da ostane bez deteta.

Javna prozivka od komšinice (foto: facebook)

Javna prozivka od komšinice (foto: facebook)

“Veliki pozdrav za sugrađanku pevaljku sa umetničkim imenom koje glasi kao jedan topli kontinent, koja ovako spretno i ni malo pretenciozno parkira automobilčić, zbog kojeg malopre umalo nisam ostala bez mlađeg deteta dok sam kolicima nagazila na pešački, jer nas, takođe zbog njega, nije video vozač koji je skretao ka Dunavu. Sandra, jeb*m te bogalju intelekta, i one još rašrafljenije što ti to dozvoljavaju”, napisala je korisnica u opisu fotografije na kom se nalazi Sandrin automobil, marke BMW.

U iščekivanju komentara od pevačice, kontaktirali smo tim koji se bavi Sandrinom karijeri, koji je oštro reagovao na kritikovanja njene komšinice.

“Sandrin automobil je bio na parking mestu, a osoba koja koja je imala problem, neka se želi onome, ko je hteo da je pregazi”, rečeno nam je u menadžmentu Sandre Afrike.

Nažalost, Sandra nije jedina koja je uhvaćena u bahaćenju u saobraćaju, što dokazuju i brojni snimci i fotografije koje se pojavljuje u medijima, pa se nadamo da će estradne ličnosti konačno shvatiti da bahatom vožnjom i parkiranjem ne rizikuju samo sopstveni život, već i život drugih, nedužnih, ljudi.3 komentara

3 Comments

 1. mare

  06/05/2015 at 4:45 pm

  sta vozi jedna nazovi pevaljka, a moj komsija hirirg skodu fabiu… mora da joj je tata kupio auto. E, Srbijo…

 2. Edgar

  06/05/2015 at 6:26 pm

  u početku je bila plesačica, pa se ku*vala sa Kitićem (i boguna s kojim još), pa onda postala pjevačica. Hmmmmm, Paul Coehlo bi to nazvao “Sva lica jedne ku**e”

 3. Peki

  06/05/2015 at 8:48 pm

  Šta smo mi neki doktorćići iz kamenog doba naspram VIP ‚‚zvezda‚‚. Prastari zanat je oduvek bio na ceni, a sada je jedini isplativ i to kako….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top