Prati nas

Zbog čega Kim i Kanye pokreću priče o razvodu čak i kada se fotkaju zajedno?

Foto

Zbog čega Kim i Kanye pokreću priče o razvodu čak i kada se fotkaju zajedno?

(foto: PA)

(foto: PA)

Već nekoliko meseci unazad Kim Kardashian Kanye Westa prate priče o razvodu, tačnije od onog momenta kada je kontroverzni reper doživeo nervni slom na sceni i odvojio se od porodice kako bi otišao na psihijatriju.

Odsustvo zajedničkih fotografija na Instagram profilu najpoznatije rijaliti zvezde na svetu samo su dodatno podgrevale te priče, a brigu fanova nije umirilo ni poziranje za praznični portret.

“Koliko je ova fotografija isforsirana. Kanye deluje kao da ga je neko namontirao tu”, napisao je jedan komentator, dok se drugi nadovezao: “Pa, kakva je ovo porodica? Ona zagrlila decu, a on stoji odvojeno i ne ume čak ni osmeh da odglumi. Bar da joj je stavio ruku preko ramena ili oko struka kao ranije.”

(foto: Instagram/kimkardashian)

(foto: Instagram/kimkardashian)

Oni koji najpomnije prate život rijaliti zvezda su primetili i da je poslednja zajednička fotka objavljena još početkom januara, a da je i ona bila prilično neprimerena. Naime, na njoj Kanye pipka zadnjicu svoje supruge, ali na prilično uvrnut način.

Da li fanovi preteruju i vide ono što žele da vide ili gde ima dima – ima i vatre?

(foto: Instagram/kimkardashian)

(foto: Instagram/kimkardashian)2 komentara

2 Comments

  1. kos

    17/04/2017 at 12:07 pm

    ova poslednja slika kao nisam ginekolog al mogu da pogledam

  2. Zamisli

    17/04/2017 at 12:09 pm

    Meni će jedino biti interesantno kad oni za par godina padnu u zaborav i onda objave ispovest o tome kako je njihov život zaista izgledao u odnosu na ono što su prodavali javnosti. Sasvim je jasno da žive dvostruke živote, jedan ispozirani, drugi za medije. Ne mogu ni da zamislim koliko to iritira. Glumci makar glume na filmu, ovi u intervjuima, na Instagramu, u rijalitiju

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top