Prati nas

Zbog ovog snimka Atina Ferari se razbesnela!

Zbog ovog snimka Atina Ferari se razbesnela!

Era savetovao prijateljicu kako da se ponaša u rijalitiju!

Era savetovao prijateljicu kako da se ponaša u rijalitiju!

Era Ojdanić, koji je u rijaliti Parovi ušao kao gost u emisiji Poželi pesmu, posle nekoliko telefonskih prozivki gledalaca da je Atina Ferari nepristojna, odveo je svoju prijateljicu u sobu i posavetovao je.

“Skrati jezik! Ti si, bre, najpametnija ovde.Vidi te noge, kao magistrala! Nemoj da impulsivno reaguješ”, rekao joj je Era, a Atina mu je odgovorila “Jesi li čuo šta je ovaj rekao? Da sam pevala pod šatorom za deset evra? Nije sramota pevati pod šatorom, ali nek dokaže.”

I zaista, evo dokaza da je ova plesačica pevala pod šatorom. Ili pokušala da zapeva, pošto vam zvuk koji ćete čuti sigurno neće prijati! Sada razumemo zašto se ovoliko razbesnela kada joj je gledalac rekao da je pevala pod šatorom – pošto je ovo sve samo ne pevanje!


Loading...
8 komentara

8 Comments

 1. Maki

  20. 03. 2015. at 09:22

  Vendi je mala maca…

 2. loly

  20. 03. 2015. at 10:07

  Socijalni brlog!

 3. Lungo mare

  20. 03. 2015. at 12:12

  Ova se fura na Vendi.
  Prije bi reko da je ovo zona sumraka.

 4. Lungo mare

  20. 03. 2015. at 12:58

  Atina zna pjevati ,ovo je samo loša snimka ili je veliki mag Vita Vrač bacio čini na Atininu snimku i zato je snimka loša.Atina je nebitna i puno njih u PAROVIMA razlog tome je Vita Vrač .
  Evo gledam sinoć…. čuveni novinar Mijomir Marić pita Vitu Vrača….gospodine Vito a tko ste vi zapravo….čuli ste…niste dobili precizan odgovor, a znate zašto???
  Vita Vrač je potomak Vlede Tepeša i dolazi iz Karpata, romunj je i zato loše priča srpskim jezikom.Star je Vita Vrač oko 300 godina i besmrtan ,on jednostavno preživljava masirajući muške i ženske noge i crpi im energiju.Tamo su sve budaletine i misle da im Vrač pomaže ako ih izmasira.Tamo postoji velika mogućnost i da neko zatvori kapke tipa legendarne Lepe Lukić ili Bore Drljače…mi čekamo samo taj trenutak jer njih dvoje su malaksali i stalno spavaju….samo jedu ali više spavaju….nemaju snage i gotovo su pri kraju ovozemaljskom.
  Vita Vrač je jedini sveprisutan i ko gleda PAROVE mora gledati ili povećalom ili mikroskopom…..jer Vrača nemoš jednostavno zapaziti prostim okom—nemoš,gledaj PAROVE mikroskopom i vidjeti će te da da je Vita Vrač i seksualno vrlo aktivan….(praši Hasana Mudića svaku večer)…zato je Haske vječito bjesan a sam nezna zašto.Vidio sam svojim očima da je opalio i Drljaču i Lepu Lukić.Uglavnom ulazi sa strane.
  Moj savjet!!!!!!
  Nemojte gledati PAROVE bez mikroskopa jer nećete vidjeti ama baš ništa….nema ništa jer im je Vrač kroz masiranje uzeo svu moguću energiju.Jedino nešto energije imaju još JG i Maca diskrecija zato što jedu puno bijelog luka.
  Nemoje misliti da pričam gluposti,sve je istina a to je primjetio i istraživački novinar Marić, sumnjim mu je Vita Vrač a sve nedoumice padaju kad pogledate kroz mikroskop i vidite u kuhinji zakačen i crveni i beli luk.To je odgovor na sve.Dok traje rijaliti svi će po malo ispadati,neko i svojom voljom a veliki mag VITA VRAČ jedini ostaje i pobjeđuje….

 5. Lungo mare

  20. 03. 2015. at 15:08

  Ali to nije sve!!!!!!!
  Da bi se pobjedilo perverznog učitelja iz zmajeve kugle ,čuvenog dedicu iz Maratonaca ili Velikog Vitu Vrača potrebna je vjera u boga, a svi znademo da je VENDI velika vjernica i jedina ga ona može usitniti i pretvoriti u prah…dakle vjerom i krstom i biblijom…samo VENDI je spas za ovaj nakaradni rijaliti koji sije mrak.
  Svijetlo uvijek pobjeđuje tamu, tako za osvetiti “tamni zamak” i Vitu Vrača pretvoriti u prah može jedino VENDETTA a svi potencijalni su obični prevaranti i šupci.
  Navijajmo da uleti VENDETTA i pobjedi zlo tame.

 6. xx

  20. 03. 2015. at 16:19

  jadna…

 7. Ja

  21. 03. 2015. at 16:20

  Ahahahahahhahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahhahahaha , e bas sam se lepo nasmejala :)

 8. Ljilja

  12. 04. 2015. at 15:04

  I ona nekom kaze da je nakaza.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top