Connect with us

Zbunjujući komentari porodice Mike Vasića: Da li je promenio pol ili ne?

LGBT

Zbunjujući komentari porodice Mike Vasića: Da li je promenio pol ili ne?

Nakon što su se u toku jučerašnjeg dana na internetu pojavile fotografije Mike Vasića, nekadašnjeg učesnika Velikog Brata, na kojima je obučen u žensku garderobu i našminkan (fotografije možete pogledati OVDE), mnogi su se zapitali da li je Gibin brat promenio pol ili naprosto voli povremeno da oživi svoju nežniju stranu iz zabave.

“Na tim fotografijama nisam ja. To je neka fotomontaža. Neko hoće preko mog imena da postane popularan ili samo da izazove skandal, ali to mu neće poći za rukom. Mi porodično gledamo te fotografije i smejemo se. Nisam transvestit i ne želim da promenim pol. Moj brat i ja smo se oblačili kao žene u Velikom Bratu zbog zadatka, ali nemamo potrebu da to radimo u privatnom životu”, ispovedio se Mika za Alo.

Međutim, majka blizanaca Rada Vasić je za isti list imala nešto drugačiji odgovor. “Nemam ništa protiv toga što je obučen kao žena. Mika i Giba odmalena vole da oblače haljine. Baš su lepi kao žene. Neka budu šta hoće. Šta je u tome loše? Nije ništa čudno u današnje vreme da muškarci postanu žene i obrnuto. Ne bih imala ništa protiv toga da odluči da promeni pol. Samo još da nađemo i nekog bogatog zeta”, završila je ona u svom prepoznatljivom maniru.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Surovo iskrena

    10/02/2017 at 2:38 pm

    Toliko razumevanja u Radetu i Radi,obicnim,neskolovanim ljudima..vise nego u nekom fakultetski obrazovanom srbinu koji mrzi svakog ko je drugaciji od onoga sto ga je stara srpska tradicija naucila. Bravo za razlike,bravo za razumevanje.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top