Prati nas

Željko i Daniel u duetu pod nazivom Skoplje – Beograd!

Foto

Željko i Daniel u duetu pod nazivom Skoplje – Beograd!

Željko Joksimović i Daniel Kajmakoski (1)

Kantautor Željko Joksimović i pobednik prvog takmičenja X Factor Adria Daniel Kajmakoski juče su u sunčanom Skoplju snimili prve kadrove video spota za duetsku pesmu koju potpisuje niko drugi do – Joksimović.

Mladi makedonski pevač koga je šira javnost upoznala tokom nedavno završenog televizijsko- muzičkog takmičenja i njegov mentor već nedeljama rade na novoj pesmi čije se objavljivanje očekuje u najskorije vreme.

Sasvim slučajno sam napravio pesmu koju smo Danijel i ja otpevali kod mene u studiju- istakao je Željko Joksimović ovim povodom- Kako se i posle šou-a često vidjamo kod mene u Minakordu, jednom Prilikom sam počeo da sviram nešto na gitari i rekao sam mu:”Vidiš, ovako nešto mi pada na pamet”… Imao sam neku moju staru muzičku temu koju sam odmah razradio. I za tili čas je nastala pesma,” kaže Joksimović i dodaje da je u jedna raspoložena, lagana i simpatična pesma, pesma koja zaokružuje jedan period druženja i zajedničkog rada koje je rezultiralo trijumfom”.

Deo teksta napisao je Fahrudin Pecikoza, a potom je nastavio Dragan Brajović Braja i napisao ostalo. Makedonski deo teksta prepevala je talentovana Magdalena Cvetkovski iz Tetova.

Video spot koji potpisuje Dejan Milićević za ovu duetsku pesmu za sada je sniman u centru makedonske prestonice i u Beogradu.

Povodom velikog koncerta Željka Joksimovića na stadionu Arena Filip II Makedonski 21. juna u Skoplju je juče održana konfeerncija za novinare na kojoj je najavljen predstojeći spektakl.

Redakcija Tracara.com
Foto: Facebook


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. N

  14. 05. 2014. at 19:06

  Zeljko i Danijel su u vezi. :)

 2. Troll

  15. 05. 2014. at 02:33

  Jako je lepo sto kao mentor ostaje uz njega i posle svega. Bice to nesto dobro, kao i duet sa Cetinskim. I vreme ti je Zeljo, cekamo te 5 godina :)

 3. AR

  15. 05. 2014. at 12:12

  Koliko god se trudili ja sam sigurna da Daniel nece imati neku karijeru izvan Makedonije, pa cak ni kod nas, ja jednostavno ne vidim nikakav x -factor kod njega, ne razumem tu zaludjenost za njim.

 4. aaa

  15. 05. 2014. at 13:24

  Iako je Željko bio dosta odbojan u x-factoru ja obožavam njegovu muziku, jedva čekam novi album, pa koncerte :)

  A što se tice Daniela momak je odličan, volio bih da uspije, ovo
  mu je najbolji mogući početak, dečko ubija pjevanjem ;)

 5. d

  15. 05. 2014. at 15:46

  smaraju vise s tim pesmama gde se spominju Beograd I balkan

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top