Connect with us

Željko i Jovana Joksimović: Nismo očekivali blizance
Extra

Željko i Jovana Joksimović: Nismo očekivali blizance

HELLO! 10th BIRTHDAY ISSUE 💫

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on

Jovana i Željko Joksimović uskoro će postati roditelji blizanaca, a u novom intervjuu par je otkrio da im je ova informacija ulepšala život.

“To je bilo potpuno neočekivano, ali je izazvalo ogromnu radost. Bila sam na pregledu i lekar mi je rekao da nosim blizance. Prvo sam pomislila da se Å¡ali, a onda me je savladala takva sreća da to ne mogu rečima da prenesem. Jedva sam čekala da sa Željkom podelim vesti. Bojažljivo smo o tome pričali dok nismo bili sigurni da je sve u redu”, rekla je voditeljka u intervjuu za magazin Hello.

Ona i popularni pevač imaju i sina Kostu, a još uvek nije poznat pol blizanaca, koji na svet treba da dođu za tri meseca.

“Nama je zaista jedino važno da sve bude kako treba, da porođaj bude u predviđenom terminu i da svi budemo dobro”, istakla je Jovana.

Željko je otkrio da su i Kostu pripremili za dolazak novih članova porodice.

“Organizovali smo se veoma lako. Pripremili smo i Kostu, koji je sada sam u sobi, budući da je već veliki dečak. U stanu je, inače, sve podređeno njemu i igri, tako da bebe dolaze na pripremljenu teritoriju”, rekao je Željko.

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. KLEOPATRA

    15/07/2017 at 7:24 pm

    PA UGLAVNOM SE DESAVA DA VJESTACKA OPLODNJA DONOSI BLIZANCE….

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top