Prati nas

Željko i Jovana Joksimović prvi put zajedno na sceni nakon Evrovizije

Foto

Željko i Jovana Joksimović prvi put zajedno na sceni nakon Evrovizije

Ponovo zajedno New Media Team

Željko i Jovana Joksimović našli su se sinoć zajedno na bini kao voditelji jednog događaja, prvi put nakon što su se upoznali na velikoj sceni Evrovizije u Beogradu 2008. godine.

Deset godina kasnije, supružnike je “ujedinila” žurka Belgrade Goes Global u organizaciji kompanije British American Tobacco, održanoj u zanimljivom prostoru hale 5 Beogradskog sajma.

“Zovem se Jovana Janković, ja sam vaša večerašnja voditeljka Evrovizije, a molim vas, velikim aplauzom pozdravite mog prijatelja Željka Joksimovića,” rekla je tada Jovana i ne pomišljajući da će tri i po godine kasnije postati gospođa Joksimović.

Ovog puta, Jovana je imala nešto drugačiji uvod i najavu.

Sećanje na Evroviziju New Media Team

“Ova žurka će sigurno trajati do duboko u noć, a meni je zadovoljstvo da nakon 10 godina od Evrovizije u Beogradu, prvi put na ovoj prelepoj glo bini, najavim mog dragog supruga Željka Joksimovića. Kao da je juče bilo kada smo vodili Eurosong, zar ne?” rekla je ona.

Pre nego što je pesmom Ljubavi započeo kraći koncert, Željko je sa osmehom upitao?

“Da, baš tako. Nego, ovog puta se nećemo svađati kao u bekstejdžu u Areni?,” na šta su se oboje nasmejali. “Ti se nisi mnogo promenila od tada. Zapravo, još si lepša.”

Na bini im je društvo pravio i Ivan Ivanović, koji je pravio šou na svoj način, a dobra atmosfera je potrajala uz muziku i brojne Željkove hitove.loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top