Prati nas

Željko Joksimović predstavio novi album: Poslednji atom snage sam uložio!

Muzika

Željko Joksimović predstavio novi album: Poslednji atom snage sam uložio!

Povratak velikana! (foto: Kurir)

Povratak velikana! (foto: Kurir)

Posle pauze od šest godina i albuma Ljubavi, na velika vrata muzičke scene se vraća popularni pevač Željko Joksimović sa novim studijskim albumom, koji su najpre mogli da odlušaju predstavnici medija na promociji održanoj pre dva dana.

Njegov šesti album na kome se nalazi 11 pesama, će biti dostupan i na mobilnim telefonima preko aplikacije Željko Joksimović, koja se nalazi na Google Playu i Apple Storu, što će zasigurno oduševiti njegove fanove.

“Na albumu sam veoma dugo radio i s potpuno hedonističkim pristupom. Uradio sam za svaku pesmu najmanje po dva aranžmana da bih bio siguran kako najbolje zvuči. Na ploči su radili i moji oprobani saradnici Dejan Ivanović, Marina Tucaković, Leontina, Zvonko Pantović Čipi i mladi kompozitor iz Makedonije Lazar Cvetanovski. Dao sam poslednji atom snage da ga uobličim u formu koju će ljudi za prvo vreme moći da slušaju na aplikaciji. Neke pesme sam snimao želeći da, kad ih čuješ, budeš u osamdesetim, sa starim pasošem u bivšoj Jugoslaviji, u kojoj se sluša divna muzika”, rekao je Željko.

Kantautora je na predstavljanju novih pesama podržala supruga Jovana i menadžer Bane Obradović.


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. MIA

  06/07/2015 at 1:34 pm

  Ovaj link aplikacije sa google play-a sto ste stavili nije tacna. To je stara app iz 2012 god vezana za evroviziju i uopste ne funkcionise. Nova app se zove Mts Zeljko Joksimovic i ja kao mts korisnik ne mogu nigde da je nadjem. A na tviteru kazu da su mu pesme Dama i Zvezda odlicne.

 2. s

  06/07/2015 at 2:04 pm

  super njegova muzika je uvek kvalitetna

 3. Bellagio

  06/07/2015 at 4:15 pm

  Jedva cekam.

 4. aaa

  06/07/2015 at 8:25 pm

  Mislim da je ovo najiscekivaniji album na prostorima ex-yu ove godine :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top