Prati nas

Željko Joksimović za odabrane u Maestralu

Događaj

Željko Joksimović za odabrane u Maestralu

Pre dve večeri malobrojni su imali mogućnost da uživaju u blizini mora u pesmama Željka Joksimovića u ekskluzivnom prostoru hotela Maestral u Pržnu kod Budve na zvaničnom otvaranju zimske sezone ovog hotela za koje je nedeljama već vladalo ogromno interesovanje, a sva mesta rasprodata još pre tri nedelje.

Hotel Maestral sinoć je tokom nastupa Željka Joksimovića ugostio crnogorski džet set, pa je uz glamurozno posluženje i raspoloženje ovo mesto bilo centar dobrog raspoloženja i zabave za odabrane.

Noć uz najlepše Željkove pesme koji je za ovu priliku promenio standardni repertoar bila je događaj za pamćenje. Posle pola sata nastupa u Maestralu Joksimoviću su na binu izneli konge (udaraljke) tako da je najbolji pop pevač u regionu u posebnoj atmosferi svirao i pevao svoje stare i nove pesme.

Ostaje samo da naslućujemo kako su u ovim specijalnim aranžmanima zvučale pesme poput Miljacke koju je Joksimović komponovao za svog prijatelja Halida Bešlića. Poseban kuriozitet bio je u trenutku kada je na opšte oduševljenje publike Željko izveo sada već evergrin pesmu Žute dunje u akustičnoj verziji.

Nastup Željka Joksimovića sinoć u Maestralu je na zahtev publike trajao pola sata duže od planiranog. Među prisutnima u publici uživala je i Željkova supruga Jovana sa prijateljicama sa kojom će se ovog vikenda zasluženo odmarati pod toplim oktobarskim suncem i u blizini mora posle višenedeljnih obaveza oko snimanja muzičkog šoua X faktor.

Podsećanja radi, sinoć su domači mediji izvestili da je Željkova supruga Jovana u drugom stanju.

Redakcija Tracara.com1 komentar

1 komentar

  1. Marina

    26/10/2013 at 5:26 pm

    Boli ih uvce…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top