Prati nas

Željko Mitrović: Na “Pinku” nema mesta za sve “Grandove” emisije!

Vesti

Željko Mitrović: Na “Pinku” nema mesta za sve “Grandove” emisije!

Nakon medijskih spekulacija da će doći do podele Grand produkcija, te da Boba Živojniović prodaje svoj deo vlasnicima Prve srpske televizije, a da Saša Popović sa Željkom Mitrovićem planira da otvori novu produkcijsku kuću, oglasio se i vlasnik ružičaste televizije.

On kaže da u novoj programskoj šemi nema mesta za svih pet Grandovih emisija, ali i to da ne postoji ni jedan ozbiljan razlog da bi se saradnja sa Grandom prekinula!

“U ovom trenutku ne vidim nijedan ozbiljan razlog zbog kojeg Grand ne bi ostao, ali to je pitanje za oba partnera, a pre svega za Grand. Svi tračevi koje sam čuo i sve što se šuškalo u medijima, ne samo sada nego i pre osam meseci, bilo je generisano iz Grandovih ambicija. Šta god da Grand u budućnosti odluči, nama to odgovara.”

Ipak, Pink je taj koji odlučuje o tome koliko će emisija Granda emitovati?

Danas postoji opšti trend sužavanja produkcije i toga su svesne obe strane. Mislim da mi te stavove delimo s njima, pre svega sa Sašom Popovićem, koji je u razgovoru sa mnom rekao da bi u budućnosti broj Grandovih sadržaja mogli da smanjimo i da celu priči svedemo na maksimalno dve emisije nedeljno.

Postoji li mogućnost da sa Sašom Popovićem napravite producentsku kuću koja bi bila pandan Grandu?

Nema razloga da mi pravimo bilo kakvu produkcijsku kuću. Pink ima svoju produkcijsku kuću, kao i nekoliko kompanija koje su zadužene za video i audio proizvodnju, tako da već imamo dovoljno resursa da u bilo kom trenutku napravimo projekte slične Grandovim, ali bolje prilagođene ukupnom ambijentu na tržištu. Ponavljam da u ovom trenutku nemamo neki veći problem s Grandom, ili ga bar ja ne vidim. Ali, ako bi se ozbiljan problem pojavio u budućnosti, to ne bi bila nikakva opasnost po televiziju Pink.

Priča se da je vaš poslednji ugovor s Grandom rigorozan i da bi svako jednostrano raskidanje povlačilo plaćanje visokih penala?

Tačno je da postoje neke odredbe u ugovoru koje su takve. Ali, to ne bi trebalo da predstavlja bilo kakav problem između nas i Granda. Svako se vodi svojim interesima i u slučaju da njihovi interesi budu takvi da žele da život započnu na nekoj drugoj televiziji, mi ćemo im poželeti srećan put.

Boba Živojinović je označio Sašu Popovića kao vašeg čoveka koji je prošle godine sprečio prelazak Granda na Prvu televiziju?

Saša Popović je autor, producent i neko ko nosi celu Grand produkciju u smislu proizvodnje. On je neko ko, čini mi se, vrlo dobro procenjuje i sadašnje i buduće trendove i ko ima veliko iskustvo. Na kraju krajeva, mi smo 14 godina zajedno i u tom smislu je stepen lojalnosti kod njega mnogo izraženiji nego kod ostalih nosilaca Grand produkcije, jer smo sa Popovićem mnogo godina delili i dobro i loše.

Inače, večeras će se u emisiji Narod pita na Pinku oglasiti troje preostalih aktera ove afere: Lepa Brena, Boba Živojinović i Saša Popović.

Izvor: Kurir-info.rs19 komentara

19 Comments

 1. pipi

  18/04/2011 at 12:54 pm

  smrt grandu

 2. mica

  18/04/2011 at 1:01 pm

  pumpkin face

 3. Femme Fatale

  18/04/2011 at 1:41 pm

  SMRT GRANDU!!!
  DOKLE VI[E ‘E DA NAS SMARAJU SA GRANDOM !!!!

 4. Rakija

  18/04/2011 at 1:57 pm

  Ej pljuvaci gde ste ! Gde su vam argumenti, konstruktivne kritike, prilozi….

 5. Goca

  18/04/2011 at 2:30 pm

  zar vi ne znate da citate,covek je lepo rekao da ce smanjiti broj Grandovih emisija.

 6. Dominacija

  18/04/2011 at 2:56 pm

  Sta ucini paranoja od coveka, haha!? Svi drugi su mu krvi zbog bolesti. To ti je kad imas ogromnu lovu pa kontas svime mozes da upravljas, ali malo ste se z… Mitrovicu

 7. kraljica mature 1

  18/04/2011 at 2:59 pm

  @Rakija,dovoljno je pogledati jedan grand sou i sve je jasno k’o dan.P.S.Da li je tacno da je Sasa Popovic imao dva infarkta?

 8. Zuza

  18/04/2011 at 2:59 pm

  A sta sad. Pink radi punom parom a vi džabalebaroši ?

 9. mala mu :)

  18/04/2011 at 4:03 pm

  Pitam se otkud Pinku tako visok rejting, a programska sema im je 0. Mogli bi poceti emitovati americke serije malo novijih datuma( humoristicne, tinejdz, drame), a ne ove spanse i tuske gluposti. Ne pamtim kada sam zadnji put videla najavu za dobar film na Pinku. Da su bar malo pametni, mogli bi sa tim novcem koji imaju napraviti programsu semu gde ce se za svakog ponesto naci. Ali ovako…

 10. STA VAS BRIGA KO SAM I STA SAM

  18/04/2011 at 4:38 pm

  Svi pljujete produkciju PINK,
  ali PINK ima najvisi rejting (svi gledate tv PINK)

 11. jebes budalu................

  18/04/2011 at 4:57 pm

  ccc .boze sacuvaj sta se desi kad covek mlad poludi …. xD

 12. jela lela

  18/04/2011 at 7:58 pm

  Ne gledamo bas svi PINK! :P :DDD
  Gledali bismo kad bi umesto retardiranog Granda vratili City club npr….
  Ovo je postalo jaaaako dosadno!
  Pink trenutno ne moze da se meri sa Prvom TV…

 13. gaga

  18/04/2011 at 9:19 pm

  dOLE grand!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. lane

  19/04/2011 at 8:43 am

  Covek je sve odrzao sto je rekao,smanjuje broj Grand emisija,uvodi sve bolji i kvalitetniji program.Zaista me je prijatno iznenadio!

 15. jedan jedini

  19/04/2011 at 8:48 am

  Opste je poznato da se zavidi samo uspesnima sto bi znacilo dok zavide Pinku dobro je.
  A kako i ne bi,mnogo je mocan,zar ne?

 16. Jasmina

  19/04/2011 at 8:59 am

  Ove nove serije su im fenomenalne.
  Redovno gledam “Malu nevestu” i uopste nije klasicna serija jer moze nesto i da se nauci iz nje,pre svega njihovi obicaji koji se detaljno prikazuju.
  Posebno mi je privuklo paznju i “Nasledje jedne dame” za koju kazu da je najgledanija serija ikad…

 17. MileyFan No.1

  25/04/2011 at 6:00 pm

  Tek je sad shvatio?? A ne da nema mesta za “sve” Grandove emisije po meni ne bi trebalo da ima mesta ni za jednu Grandovu emisiju…Ali nesto on slabo razmislja…msm kakve gluposti se pustaju na Pinku…(one turske,indijse,spanse serije……) STRASNO!

 18. MileyFan No.1

  25/04/2011 at 6:03 pm

  @ mala mu :)
  Slazem see!!

  P.S Dole Pink,Napred Prva!!

 19. Jaca

  18/06/2012 at 4:18 pm

  e jbs to..i treba da ukinu grand,smorio je i Boga i nas xD

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top