Prati nas

Željko Vasić zabranio sinu da sluša turbo-folk!

Bizarno

Željko Vasić zabranio sinu da sluša turbo-folk!

Željko važi za strogog oca (foto: Facebook)

Željko važi za strogog oca (foto: Facebook)

U jeku promocije aktuelnog dueta Lozinka za raj, koji je uradio sa Ninom Badrić, pop pevač Željko Vasić otkriva da je veoma strog roditelj.

Na promociji spota za pesmu, Vasić je istakao da njegov sin Andrej pokazuje izuzetan talenat za muziku, ali i da mu nikada ne bi dozvolio da se bavi turbo-folk muzikom.

Andrej ide u muzičku školu, svira gitaru. Nije želeo klavir, pa sam ga odmah izbacio iz kuće. Decu ne forsiram kad je u pitanju muzika, ali Andrej stvarno pokazuje afinitet. On je prvi razred muzičke škole, a već svira program za treću godinu, tako da je veoma talentovan, kako kaže njegov profesor. Turbo-folk nikako. Nemoguće je da dete iz okruženja u kojem odrasta sluša to” izjavio je pevač.

Da li vi mislite da Željko malo preteruje… ili je u pravu?


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. lady.me

  03/02/2015 at 4:19 pm

  Tako i treba, mada nema teorije da ne sluša, jer gdje god prolazite čujete stihove pjesama: u krvi alkohola litar, pozitivna biću ja na alkotest, napravi mi sina, alkohola poplava i slične pikanterije.

 2. Alexandar

  03/02/2015 at 4:46 pm

  a njihove pesme su sve mnogo bolje,nije grand,ali vrlo slicno…

 3. Samo kazem...

  03/02/2015 at 6:11 pm

  Hehe, reče osoba koja peva ‘kući sam il’ nisam kod kuće’. Doduše, skroz se slažem što se tiče turbo-folka, ali nije ni on baš Mocart pa da tako javno proziva bilo koga…

 4. Dragan

  03/02/2015 at 7:05 pm

  Zeljko radi komercijalnu pop muziku i prilagodjava se trzistu. Ako treba njegove pesme da poredimo sa turbo folk govnima onda smo stvarno dotakli dno dna.

  Ima pravo kako ce da skoluje i usmerava svoje dete i ja bih isto na njegovom mestu. Onaj Grand i Pink, to treba spaliti, degradiralu su naciju. U ovoj Srbiji sve go sam seljak. Vise kulture nema ni na vidiku!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top