Prati nas

Zet u zatvoru zbog droge, Slađa brine o ćerki i unuki!

Šokantno

Zet u zatvoru zbog droge, Slađa brine o ćerki i unuki!

Dani sreće

O ćerki i unuki brine Slađa

Nakon što je njen zet Branislav u decembru prošle godine počeo sa izdržavanjem zatvorske kazne zbog proizvodnje droge, Slađa Delibašić na sebe je preuzela brigu o ćerki Silviji i unuci Tiji.

“Kada je Branislav otišao na izdržavanje kazne, Slađa se dogovorila sa Silvijom da ona i beba pređu kod nje da žive kako bi joj pomogla u čuvanju deteta i pružila joj finansijsku pomoć jer mlada mama ne radi, a njen suprug nije u mogućnosti da im trenutno pruži pomoć. Silviji je mnogo lakše sa mamom i sestrom Marinelom jer se obe trude oko bebe. Ponosna baka želi da svojoj mezimici pruži apsolutno sve, pa tako napornije i više radi. I Đole Đogani im dosta pomaže i stvarno im ništa ne fali. Silvija ide u posetu suprugu kada god može, a čim Branislav izađe iz zatvora, zajedno sa bebom će se vratiti u dom u kojem su živeli pre njegovog odlaska na odsluženje kazne”, priča izvor blizak porodici Đogani.

Slađa nije želela da komentariše ovaj slučaj, dok je Silvija ostala nedostupna.

Branislav Marinović, kako je ime Silvijinog muža uhapšen je zajedno sa bratom Vladimirom i još tvoje ljudi, nakon što je u iznajmljenom stanu pronađeno četiri kilograma kokaina, heroina i skanka. Marinović je osuđen na dve godine zatvora, a na slobodi će biti za godinu dana.

P.Ž./Tračara

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. SSS

  19/01/2014 at 6:13 pm

  Ja se toj Sladji divim kako moze s budalama ceo zivot i jedino nju ot svih Djoganija gotivim od uvek ..a da ne pricamo da je zena zmaj za svoje godine kad je vidis reko bi da 20 i nesto ima …

 2. Jovan

  19/01/2014 at 7:22 pm

  Ceo život živim zabludi, misleći da se Slađa preziva DelibašIć.

 3. sofija

  19/01/2014 at 8:16 pm

  Necu da grijesim dusu, al’ sam cula da je Sladja elitna prostitutka…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top