Prati nas

ZG: Ispale Irena i Mirjana

ZG: Ispale Irena i Mirjana

Takmičenje za novu zvezdu Grand produkcije sinoć su napustile Irena Lekić i Mirjana Milosavljević.

Najviše glasova žirija dobila je plavokosa Bosanka Nikolina Kovač, koja je direktno prošla u drugi krug. 21. januara biće održan ženski baraž, putem koga će se u takmičenje vratiti neka od izbačenih kandidatkinja. U baražu neće biti žirija – publika će sama proceniti koga želi da vrati u takmičenje.

Osim pesama koje su same birale, devojke su sinoć i pevale duete sa Kemalom Montenom, Šabanom Šaulićem, Merimom Njegomir, Dženanom Lončarevićem, Željkom Šašićem i Acom Ilićem.

Pogledajte kako su devojke izgledale i pevale sinoć. Koja od njih je imala najbolji stajling, a koja je najbolje pevala?

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Софија

  25/12/2011 at 4:21 am

  Ovo sam gledala samo da bih gledala nesto,posto je vecerasnja emisija ‘PGS’-a na Prvoj bila potpuno nezanimljiva i nepotrebna! Ipak,da prokomentarisem ono sto sam videla sa druge strane: Irena je,generalno gledajuci,prosecna skroz,ocekivala sam da ispadne. Ali zao mi je sto je Mirjana ispala,jer je stvarno dobro pevala. Nervira me ona Aleksandra pekmezava,sto se umalo nije slogirala na stejdzu kad je cula da je prosla i sto ima tikove glavom tokom citave emisije. A Sarajku i cinjenicu da ispade bolja od Mirjane,Vanje i Aleksandre prema glasovima zirija bolje da ne komentarisem,jer cete mi ukloniti komentar. Zato,hvala sto postoji ‘Prvi Glas Srbije’! Vracam se njima i cekam finale,iako su moji favoriti ispali! ;)

 2. @MojeNajbitnijeMisljenje

  25/12/2011 at 5:14 pm

  samo uporedite koliko komentara i koliko “SMRC” ima PGS, a koliko ZG, pa uporedite… <3 PGS <3

 3. Manly Doll '88

  25/12/2011 at 6:54 pm

  Ma, ko jos ovo prati?!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top