Connect with us

Žiri gutao knedle: Najseksepilinija plesna tačka viđena na televizijiŽiri gutao knedle: Najseksepilinija plesna tačka viđena na televiziji

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Oduševila sve svojim plesom (foto: Screenshot)

Oduševila sve svojim plesom (foto: Screenshot)

Mlada Moldavka Antonina Golosejeva preko noći je postala internet senzacijama kada je objavljen snimak njenog plesa u rumunskom izdanju šou programa Ja imam talenat.

Atraktivna 19-godišnakinja pojavila se pred žirijem u potpeticama od 20 cm i izvela nesvakidašnji ples koji je u čudu ostavio i članove žirija i publiku kraj malih ekrana.

Svojom seksepilnom tačkom posebno je oduševila muški deo publike, čije su reakcije na Antoninino uvijanje po sceni neprocenjive. Njhovi hipnotušući pogledi i gutanja knedle govorili su više od reči.

Goloseeva je objasnila kako su je za nastup inspirisale njene lepe instruktorke plesa od kojih je učila još kao devojčica u Ukrajini i Rusiji. “Bile su jako zgodne i ‘zračile’ su. Kontrast između njihove ženstvenosti i moći me je fascinirao pa sam odlučila da budem poput njih”, rekla je mlada Moldavka.

Ona pleše u potpeticama od 20 cm (foto: Facebook.com/AntoninaGolloseev)

Ona pleše u potpeticama od 20 cm (foto: Facebook.com/AntoninaGolloseev)

Ona dodaje i da je nervira kada ljudi njen ples poistovećuju sa striptizom, i da želi da im pokaže nešto poptpuno drugačije. “Nikad neću nastupati u striptiz klubu, želim biti na pozornici”, otkrila je Antonina.

Da li je prošla u drugi krug takmičenja, i kako je izgledala njena seksi tačka, pogledajte u sledećem snimku.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top