Prati nas

Zlatara Stefanović: Promocija novih kolekcija Tiffany i Pilgrim

Događaj

Zlatara Stefanović: Promocija novih kolekcija Tiffany i Pilgrim

Pre nekoliko dana, u shopping centru Ušće, Zlatara Stefanović je ugostila nekoliko blogerki kao i vašu Tračaru, sa kojima smo se družile na promociji novih kolekcija Tiffany i popularnog danskog brenda Pilgrim.

Tiffany nakit poznat je kao jedan od najkvalitetnijih i najluksuznijih nakita u svetu, koji je svojim nepromenjenim kvalitetom, na tržištu prisutan već duže od 170 godina. Brend Tiffany&Co zaslužno je u samom vrhu kada je u pitanju nakit najfinije izrade i sinonim je za luksuz, šarm, eleganciju i određeni stil života.

Pilgrim je danski brend nakita koji je prepoznatljiv u celom svetu a prodaje se u više od pedeset zemalja. Uspešnost ovog brenda leži takođe u njegovom prepoznatljivom ’mainstream’ dizajnerskom maniru i činjenici da ide u korak sa najaktuelnijim modnim trendovima. Poznata lica koja reklamiraju i ponosno nose Pilgrim nakit su, između ostalog, i Liv Tajler i Helena Kristensen.

Pored pomenutih kolekcija, u Zlatari Stefanović možete videti, isprobati i kupiti brendove kao što su Roberto Bravo, Ti Sento, Nomination, Casamoti kao i ostali zlatni i srebrni nakit iz ponude zlatare Stefanović. Još od 1886. godine, zlatara Stefanović uspešno prati trendove i izrađuje vrhunski nakit. Divni ljudi iz zlatare će vam pomoći u odluci i pronaći će komad nakita koji odgovara baš vama.2 komentara

2 Comments

  1. Ana

    12/11/2011 at 1:39 am

    Kakva je ovo reklama? Prestajes da budes ono si bila i zbog cega smo te posecivali. Nemoj da se prodajes Tracaro.

  2. Foster

    12/11/2011 at 2:13 am

    Najzesce su ove frizurice-sve do jedne preslikane :))) Ej, BLOGERKE jbt, dajte malo mastice :))

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top