Prati nas

Znamo ga iz Harry Potter filmova, a sada je MMA borac

Bizarno

Znamo ga iz Harry Potter filmova, a sada je MMA borac

(Foto: Warner Bros. Pictures)

(Foto: Warner Bros. Pictures)

Joshua Herdman, koga znamo kao Gregorya Goyla, bucmastog dečaka koji je u stopu pratio Draca Malfoya u Harry Potter serijalu, je i te kako porastao. On je odustao od glumačke karijere nakon završetka serijala 2011. godine, i postao MMA Cage Fighter.

28-godišnji, sada borac u kavezu, kaže da jako uživa u novom pozivu i dodaje da je veoma uzbuđen zbog prve osvojene pobede prošlog vikenda.

“Radim ovo zato što mi se sviđa. Međutim, svoju karijeru shvatam veoma ozbiljno. Ovo je u mojoj krvi. Volim da se takmičim i da pomeram granice. Izabrao sam MMA zato što volim sport. Sirovo je, uzbudljivo i nepredvidljivo. Zanimljivije mi je od boksa, iako poštujem i taj sport”, rekao je Herdman.

Mali bucmasti Goyle se sada bori u ringu (foto: FameFlynet)

Mali bucmasti Goyle se sada bori u ringu (foto: FameFlynet)

Joshua je jedan od 14 glumaca koji su glumili u svih osam delova poznatog filma o čarobnjaku koji je preživeo, te smo imali priliku da svedočimo njegovom odrastanju. Kao i ostala deca u filmu, on je u svakom narednom delu izgledao drugačije, starije, zrelije. Međutim, poslednja promena je i te kako drastična. Zar se ne slažete?


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top