Prati nas

Zorannah emotivnom porukom raznežila mnoge

Extra

Zorannah emotivnom porukom raznežila mnoge

Zorannah poslala snažnu poruku svima koji misle da joj je život bajka (foto: Instagram/zorannah)

Zorannah poslala snažnu poruku svima koji misle da joj je život bajka (foto: Instagram/zorannah)

Na prvi pogled čini se da blogerka Zorana Jovanović živi veoma lagodnim životom, na kom bi joj pozavidele mnoge devojke. Putuje po svetu, oblači se po poslednjoj modi, objavljuje knjige i ima hiljade pratilaca na društvenim mrežama.

Ipak, blogerka je za Puls otkrila da svaka medalja ima dve strane. “Materijalna stvar ne čini ljude srećnima. Ako mislite da jedna torba može da ispuni život, reći ću vam da je to velika glupost. Kupovina torbe i cipela je moj posao. Ne mogu da imam dva para dve godine na blogu i da se pretvaram da je to super. Dosta tih stvari sam dobila na poklon da bih ih izreklamirala, nešto je kupila mama, a ostatak ja. Već dve godine izdržavam sama sebe. Sva ta putovanja su na moj račun. Mislim da svi ljudi treba da prožive momenat da imaju sve, a da su u isto vreme zbog nekih drugih stavri nezadovoljni i da skapiraju da im novac neće u svemu pomoći. Parama ne možeš kupiti sreću”, kaže Zoranah i dodaje:

Desert vibes ? ph by @dusannpetrovic | @diybypanida sweater ⚡️

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

“Ja sam izgubila oba roditelja, sama zarađujem, sama živim, i sama sam organizovala svoj život. Meni je lakše kada sam negde drugde. A zašto? Kada sam kod kuće, dočeka me prazan stan, sve isto kako sam ostavila. Jedino me sačeka moj pas. To je jedino što mi je ostalo od mog starog života. Bez nje bih bila potpuno izgubljena”, dodaje najpopulrnija blogerka na našim prostorima.

Da li se slažete sa njom?


3 komentara

3 Comments

 1. Edgar

  20. 09. 2016. at 07:21

  Odabrala si šta si htela. Ostat ćeš babadevojka. Osim praznog stana, prazna ti je i glava. Nema veće gluposti nego “postati” blogerka.

 2. breath of fresh air

  20. 09. 2016. at 11:16

  Slazem se da je biti blogerka glupo i da to cak nije ni zanimanje, ali s druge strane ona je uspela da od sebe napravi brend i na taj nacin vodi zivot kakav zeli. Jel ubila nekog?Jel ukrala te pare? Ne. Ne vidim cemu vredjanje do te mere. Niti je volim, niti me zanimaju njeni blogovi, ali treba joj cestitati na tome sto je i pored velikih gubitaka nastavila gde je stala. Ko zna gde bi drugi zavrsili.

 3. meanttofly

  20. 09. 2016. at 14:24

  sta se samosazaljeva, mnogo joj je lose.. i bas je kontradiktorna, “Ne mogu da imam dva para dve godine na blogu i da se pretvaram da je to super. ” a posle nastavlja da nije sve u parama

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top
Overlay