Prati nas

Zorica Brunclik laže da je završila fakultet?!

Šokantno

Zorica Brunclik laže da je završila fakultet?!

Decenijama obmanjuje naciju da ima završena dva fakuteta, a izgleda da nema ni jedan! (foto: Facebook)

Decenijama obmanjuje naciju da ima završena dva fakuteta, a izgleda da nema ni jedan! (foto: Facebook)

Zorica Brunclik  decenijama lažno tvrdila da ima fakultetsku diplomu, piše Blic. Pevačici je prijalo kada je izdvajana iz mase neškolovanih koleginica, a navodila je da je, pored ekonomije, studirala i pravo.

“Zorica Brunclik nikada nije završila Ekonomski fakultet u Nišu. Radim kao profesor već 40 godina. Bio sam na mnogim funkcijama na ovom fakultetu i odgovorno tvrdim da Zorica Brunclik nije bila ni student na fakultetu, a kamoli da je diplomirala”, kaže za  prof. dr Zoran Aranđelović, dekan tog fakulteta, dodajući da na tom fakultetu nikada nisu krili svoje studente i da je on uvek sa ponosom predstavljao svakog ko se isticao u društvu.

Pevačica nije želela da komentariše to što je dekan demantovao njene navode o posedovanju diplome Ekonomskog fakulteta u Nišu.


Loading...
2 komentara

2 Comments

 1. STARSHIP

  05. 03. 2015. at 10:02

  BUDALETINA STARA

 2. Lungo mare

  05. 03. 2015. at 12:57

  Pa genetika joj ne dozvoljava da završi bilo koju školu.Ja mislim da oni nije ni slučajno prošla pored fakulteta a kamo li ga završila.Šta tu sad treba neki profesor pričati i dokazivati, to se zna,vidljivo iz aviona.Pričali smo …..da sve ono što se vrti oko folka u 90% slučajeva nema nikakvu školu,jer to je prosto grupacija “karonja” koja nemože ama baš ništa zapamtiti. Evo npr Zorice Marković….čitam ostala u drugom stanju u 15-stoj godini u osmom razredu i ona soli pamet kako ima znanje i karijeru—klasičan primer…..koje znanje gdje ga je dobila,koja karijera????
  Brunclik je ista ili slična priča i sve te “jokšir dame” koji vam prodaju floskule.To nije sve….te dame imaju kao armiju fanova,ljudi ih slušaju i pjevuše…..pa zar postoji veća uvreda……dakle, važno je važno od kud si i što si,s kim si s kim se družiš.
  Mene seljačine ( u mozgu) nemogu fascinirati a naročito lažljivica koja plasira priču,koja ima jednu te istu frizuru 50 godina .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top