Prati nas

Zorica Brunclik otkrila istinu o RTS-u, oni joj odgovorili da priča neistine

Extra

Zorica Brunclik otkrila istinu o RTS-u, oni joj odgovorili da priča neistine

(foto:instagram.com/zoricabrunclik_fp/)

(foto:instagram.com/zoricabrunclik_fp/)

Pevačica Zorica Brunclik se još nije pomirila sa tim da je već 20 godina zabranjena na RTS-u, i prvi put je uputila javni poziv urednici Zabavnog programa Oliveri Kovačević da joj objasni zbog čega je još uvek tamo nepoželjna.


“Prvi put osećam potrebu da pitam gospođu Oliveru Kovačević zašto sam zabranjena?! Ja sam s njom mnogo intervjua napravila, pa bih volela da se nađemo kao dve žene i porazgovaramo”, izjavila je pevačica u emisiji Vikend šou na Happy televiziji.

Pevačica je (ironično) dodala da će se promeniti, samo da se vrati na RTS-ov program. “Želim da mi kaže šta je to što bi trebalo da promenim kod sebe, da postanem bolja kako bih zaslužila da se u budućem periodu pojavim na RTS, pa makar zbog toga što redovno plaćam preplatu”, izjavila je pevačica, koja tvrdi da joj je ime i ime njenog muža Kemiša bilo na stubu srama pre 17 godina.

“Mi smo bili na listi zabranjenih pod punim imenom i prezimenom. Moje i Kemišovo ime stajalo je na ulaznim vratima televizije i bio nam je zabranjen ulaz”, otkrila je Brunclikova, kako prenosi Kurir.

Izvor sa nacionalne televizije tvrdi da je pevačica imala par poziva od strane RTS-a, ali do saradnje nije došlo zbog njenih nerealnih zahteva. “Zorica je na RTS bila pozvana više od deset puta, ali nije htela da dođe. Imala je specijalne zahteve, tražila je svoj šou program od dva sata u kojem bi ona bila glavna zvezda, ali to nije naš manir. Zvali su je iz našeg tima i za Novu godinu, ali ona je to odbila.”

Priču je za isti list potrvrdila i urednica nacionalne televizije. “Na RTS nema zabranjenih i nama će biti zadovoljstvo da bude gost u našem programu. Više puta je bila pozvana.”

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Mokxi

    28. 02. 2017. at 12:56

    Naravno da će tako da kažu. Pa i Karleuša nije mogla da se pojavi ko zna koliko.Muzički urednik je Bosanac zato zovu raspale Grandovke. O glumačkim klanovima da i ne govorim.To se zna decenijama.Istini za volju, RTS je davno postao šljam kao i komercijalne televizije a klasična muzika se pušta samo kad je dan žalosti.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top