Prati nas

Zvezda Granda tvrdi da ju je silovao otac Saše Kovačevića?!

Šokantno

Zvezda Granda tvrdi da ju je silovao otac Saše Kovačevića?!

“Sipao mi je nešto u piće i ne znam… Probudila sam se gola u njegovom stanu,” ispričala je pevačica.

Nadežda Biljić ispričala je pred kamerama domaćeg rijaliti programa da ju je otac poznatog pop pevača pre nekoliko godina silovao.

Učesnica rijalitija Zadruga, koja se takmičila u Zvezdama Granda Pinkovim Zvezdama ispričala je kako je dobijala nepristojne ponude od muškaraca iz sveta šou-biznisa.

“Čega sam se ja sve nagledala i naslušala. Ima da ti dam izjavu kad izađemo napolje o jednom čoveku koji mi je dao nepristojnu ponudu, a reći ću ti i zašto. I dan-danas me zove. Sipao mi je nešto u piće i ne znam… Probudila sam se gola u njegovom stanu. To je bilo u vreme kada se emitovao „Prvi glas Srbije“, 2011. godine. Ne znam šta je radio sa mnom,” ispričala je pevačica.


“Je l‘ to otac Saše Kovačevića?,” upitao je novinar Milan Milošević. Nadežda je rekla: „Pssst“, pokazujući prstom Milanu da ćuti. “Čuo sam za njega svašta,” rekao je Milošević aludirajući na estradnog menadžera Dragana Kovačevića. Biljićeva je tada priznala da je zbog toga batalila javni posao. “Ja sam se zbog toga povukla sa estrade. Rekla sam mu da neću da prihvatim njegovu ponudu,” rekla je ona.

 

Dnevni list Kurir kontaktirao je Dragana i Sašu, a oni su preko svoje PR službe poručili: “Nemamo komentar na takve gluposti.”

2 komentara

2 Comments

  1. Zorana

    10. 02. 2018. at 18:25

    Da, nemaju komentar, a citava Srbija zna ko je i kakav je Dragan Kovacevic. I Nadezda nije njegova prva ni poslednja zrtva.

  2. Anonymous

    11. 02. 2018. at 01:21

    Hahaha, pa sto tek sad kaze, razlog nije sto je sramota,jer da jeste, ne bi rekla pred milionima gledalaca. Podje se u policiju, pa te povedu kod dr, da se utvrdi sta imas u krvi, i onda polako..a ne sad, hoce malo popularnosti, grdoba. Pre ce biti da je ona njemu nesto sipala.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top