Connect with us

Zvezde na crvenom tepihu Grammy nagrada 2018

Dodela nagrada

Zvezde na crvenom tepihu Grammy nagrada 2018

Najveće muzičke zvezde današnjice prošetale su crvenim tepihom dodele nagrada Američke muzičke akademije – Grammy – koje su u nedelju uveče, 28. januara, održane 60. put u Njujorku.

Pre nego što će prisustvovati ceremoniji uručenja nagrada, koja je bila snimljena dva sata pre televizijskog emitovanja, muzičari ali i ostale poznate ličnosti pokazali su se u najboljem mogućem izdanju.

U nastavku pogledajte galeriju sa crvenoh tepiha i recite nam – ko se najbolje obukao?

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. lulu

    29/01/2018 at 8:29 am

    kad ih slikaju ovako preblizo (naguraju novinare na metar od crvenog tepiha) i to čak iz neke ptičije perspektive, šta god da si obukao izgledaš glavato, izdeformisano i zdudano. Kakva je ono siva sintetička krpa iza nalik na zavjesu? Niko ispred nje nije dobro ispao. Grammy-jev crven tepih je katastrofa tako da je nebitno šta je ko obukao jer svi izgledaju loše.

  2. Countess

    31/01/2018 at 12:28 am

    Giuliana i Lana! Prvo sam pomislila da se Lady Gaga konačno normalno obukla, ali kad sam vidjela ostatak slike, ipak sam promijenila mišljenje. Da je ono bila haljina, sve bi bilo ok, ovako – kombinezon sa crnim plaštem i crnim bakandžama (umjesto elegantnih cipela) totalno kvari utisak. Šteta.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top