Zvezde serije ‘Korak napred’ ponovo na okupu

Objavljeno: 30.01. 09:39

Serija se prikazivala od 2002. do 2005. (foto: Antena3)

Serija se prikazivala od 2002. do 2005. (foto: Antena3)

Španska serija Korak napred pratila je živote učenika i profesora jedne madridske škole scenskih umetnosti. Prikazivala se od 2002. do 2005. godine i postigla veliki uspeh i u Evropi i u zemljama Latinske Amerike.

Osim što su učili kako da plešu, pevaju i glume, učenici su odrastali i susretali se sa uspehom, gubitkom, ljubavnim problemima i polako shvatali da život umetnika nije nimalo lak. Nakon završetka serije, glavni glumci nastavili su sa manje i više uspešnim karijerama, a nedavno su se na večeri okupili Beatriz Luengo (Lola), Mónica Cruz (Silvia), Miguel Ángel Muñoz (Rober), Natalia Millán (Adela) i reditelji Eduardo CasanovaJuanma Pachón.

Okupljanje 12 godina od završetka serije (foto: Instagram.com/miguelamunoz)

Okupljanje 12 godina od završetka serije (foto: Instagram.com/miguelamunoz)

Miguel Angel, koji je nedavno pobedio u kulinarskoj emisiji Master Chef sa poznatim ličnostima, prvi je podelio fotografije na Instagramu. “Srećan sam što smo i posle 17 godina saučesnici i smejemo se kao i tada…Sjana večera i predivno veče. Divim vam se svima i zahvalan sam što sam vas upoznao”, napisao je on pored fotke sa glumicama i rediteljima.

(foto: Instagram.com/monicacruzoficia)

(foto: Instagram.com/monicacruzoficia)

I Monica Cruz je na svom Instagramu podelila nekoliko fotografija druženja sa kolegama iz serije. Sa ovog okupljanja izostao je Pablo Puyol (Pedro), koji je trenutno u Meksiku gde glumi u mjuziklu Mentrias.

A photo posted by Pablo Puyol (@pablopuyol) on

On je, međutim, zajedno sa Beatris, Monicom i Miguel Angelom pre dva meseca bio gost u jednoj emisiji gde su se zajedno prisetili kako su kao mladi glumci postigli veliki uspeh sa serijom Un paso adelante.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

monica-bellucci2
Hot or not

Kakva transformacija: Monika Bellucci postala plavuša

Jedna je od najlepših žena na svetu, vrsna glumica i modna ikona Monica Bellucci prepoznatljiva je po svojoj smeđoj dugoj kosi, ali je nakratko...