Prati nas

Zvezde “Twilight”-a na odmoru od godinu dana!

Vesti

Zvezde “Twilight”-a na odmoru od godinu dana!

Planetarno popularni glumci Twilight sage, Kristin Stjuart i Robert Patison odlučili su da se na godinu dana odmore od glume!

Glumačko-ljubavni par misli da će jednogodišnja pauza koristiti njihovoj karijeri i da će nakon nje moći da biraju filmove u kojima će se pojavljivati. Saopštili su da će odraditi sve unapred zakazane poslove, nakon čega žele da se povuku, pošto im nedostaje intima, koju su izgubili kada su stekli ogromnu popularnost!

Hmmm, mislim da je ovo dobra ideja…


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. S&T

  25. 10. 2010. at 17:37

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! :'(((((((((((((((((((((((( :(((((( sranje!

 2. hmm..

  25. 10. 2010. at 19:56

  Ovo je najbolje sto su mogli odlucit :) Ionako ih se publika zasitila :) zawrsili bi kao rebelde zaboraljenii :) ovako je najbolje za sve ! :)

 3. Isi Lautner

  25. 10. 2010. at 23:56

  Cudno je da se odmaraju, kada imaju zakazane planove za naredne dve godine… ‘Ajde da ne govorim o ostalim filmovima, vec samo o Twilight sagi… Upravo snimaju, tj. pre neki dan je pocelo snimanje Breaking Dawn-a prvog dela, pa ce onda biti i drugi deo i plus obe premijere i sve sto ide uz to, a sve je isplanirano za naredne dve godine… Tako da ne znam kako bi ovo moglo biti tacno… A to je samo za Twilight sagu poslovni plan… :)

 4. nikki

  26. 10. 2010. at 15:23

  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Kad ce onda Breaking Dawn?

 5. ▄ █* Amy *█ ▄

  29. 10. 2010. at 13:05

  Dusheee <3 <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top