Prati nas

Zvezde u borbi protiv raka!

Vesti

Zvezde u borbi protiv raka!

Tri selebriti dame postale su zaštitna lica jedne akcije za borbu protiv raka dojke, kojom žele da podignu svest o ovoj bolesti koja svake godine uzima hiljade života, medutim ukoliko se otkrije na vreme, procenat izlečenja je visok.

Pored supermodela Klaudije Šifer, glumice Sijene Miler, podršku ovoj akciji dala je i pevačica Kajli Minog, koja se i sama, pre samo nekoliko godina, izborila sa ovom opakom bolešcu.

Kajli je 2005. godine dijagnostifikovan rak dojke, a u narednih godinu dana usledlila borba sa bolešću, uradena je operacija uklanjanja same izrasline, zatim sati i sati hemoterapije. Minijaturna pevačica je vec 2006. godine bila u potpunosti zdrava, a svoj povratak na scenu proslavila je velikom turnejom Showgirl, iz novembra 2006.

Na fotografijama koje je uradio čuveni Mario Testino, videćete lepe dame obavijene samo svilenkastim prekrivačima sa logom akcije Fashion Targets Breast Cancer. Nice!

izvor: DailyMail.co.uk


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. ***NaJvEca ljUbitEljkA JustiNa BieBeRA***

    02. 09. 2010. at 17:24

    Svaka im cast,one treba da budu uzor svim djevojkama i zenama koje prolaze kroz ovo,pa blago je receno “paklo” .Sve pohvale

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top