Search
Close this search box.

15 zvezda koje su srećne u braku sa anonimim ličnostima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kažu da iza uspešnog muškarca stoji uspešna žena, i obrnuto. Međutim, mnogi pod ovim smatraju da par mora da se bavi istim poslom, i ima ista interesovanja kako bi njihova veza ili brak uspeo.

Sa gore navedenim se definitivno ne slaže 10 poznatih ličnosti, koje su u braku sa onima koji nisu uopšte poznati, i ne pripadaju šou-biznisu – naprotiv, oni su sa svojim anonimnim bračnim saputnicima srećni, a kao dokaz su godine ljubavi koje su iza njih.

Ove ljubavi prate i zanimljive priče koje će vas definitivno raznežiti…

Anne Hathaway i Adam Shulman

Glumica je srela dizajnera nakita tokom filmskog festivala u Palm Srpingsu 2008. godine, a hemija između njih je bila toliko jaka da je Anne odmah rekla da će se jednog dana udati za njega. „Mislim da je mislio da sam malo luda, što je tačno, ali sam i fina,“ rekla je ona u jednom intervjuu.

Shulman se oprobao u glumačkim vodama – doduše neuspešno – ali je uspešan u dizajnu nakita. Venčali su se 2012. godine.

Reese Witherspoon i Jim Toth

Uspešna oskarovka prvi put se srela sa agentom za talente na zabavi zajedničkog prijatelja. Toth ju je tada spasao od pijanog muškarca koji joj se udvarao. Nakon toga su počeli da se zabavljaju i venčali su se godinu dana kasnije, 2012.

Jim, poput Reese, radi u Holivudu, ali on predstavlja uspešne glumce i glumice – klijenti su mu Scarlett Johansson, Robert Downey Jr. i Matthew McConaughey.

Nastavak na sledećoj strani…

POSLEDNJE VESTI