Search
Close this search box.

Euforija i dalje traje: Pobednici Eurosonga zaplesali uz Loco Loco

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Na snimku objavljenom na Tik Toku predstavnici Italije, bend Måneskin zaplesali su na molbu novinara uz pesmu „Loco Loco“ predstavnica Srbije.

Snimak na kom italijanski predstavnici igraju koreografiju za našu pesmu „Loco loco“ postao je viralan.

@isalejh

lol #fy #maneskin #eurovision #italy #serbia #fyp #viral #damiano

♬ original sound – Bella

Naime, tokom predstavljanja delegacije po tirkiznom tepihu, koji je pandan crvenom, novinari su tražili od Italijana da izvedu „Loco loco“ pokrete, što su članovi grupe Måneskin oduševljeno učinili.

Podsetimo, grupa se našla na udaru nakon što su se pronele glasine da se pevač drogirao tokom uživo prenosa. Nakon urađenog testa, saopšteno je da se on nije drogirao i da je urađeni test na narkotike bio negativan.

„Nije bilo nikakvog konzumiranja droge… I smatramo da je to pitanje sada zatvoreno“, navela je Evropska radiodifuzna unija (EBU) u saopštenju.

Članovi italijanske glem-rok grupe Måneskin vratili su se juče u domovinu, uz spekulacije da je pevač benda Damjano David uzimao kokain tokom nastupa na finalu Evrovizije u Roterdamu.

Pošto se pojavila tvrdnja da je David uzeo kokain na takmičenju u subotu u Holandiji, on je obećao da će se podvrgnuti testu.

POSLEDNJE VESTI