Search
Close this search box.

Ako treba izbacite mene! Takmičar oštar prema kolegama

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Još jedna nadmoćna pobeda crvenog tima sa velikom bodovnom razlikom, ponovo je iznenadila plavi, koji ni ovoga puta neće dobiti nagradu.

Utakmicu su otvorili Nikola i Stefan koji su crvenima obezbedili prvi poen, a do kraja su ostvarili veliku razliku i pobedili sa 10:2.

„Moramo da se skupimo, izaberemo novu taktiku i krenemo još jače“, prokomentarisala je Mihaela veliku bodovnu razliku kojom crveni nastavljaju da ih pobeđuje. Mislim da smo svi bili dobri na poligonu, ali nam finale nije odgovaralo“, dodala je ona.

„Dogodilo se da smo oslobodili pleme njegovih najslabijih karika. Energija je ovde jača nego ikad. Ovi faktori su se spojili i mi smo tu“, objasnila je Anđela dominaciju crvenog tima u poslednjim utakmicama, a Tijana je primetila da se energija u kampu promenila od kada su jeli.

Jakob je predložio da i oni u plemenskom savetu počnu da imenuju slabije karike i da to niko ne shvata ozbiljno. Nakon toga, Dorijan je rekao Jakobu da nije glasao za Katju kada je ona bila najslabija karika.

„On ne razume kako želite da zaštitite nekoga kada ste zaljubljeni u njega“, prokomentarisao je Jakob. Matea je, pak, za loše rezultate tima okrivio Aleksu, a Jakobu se Aleksa veoma dopada i ne bi želeo da ode, pa je kao najslabiju kariku izdvojio Damjana. Jakob se naljutio na Mateov komentar o Aleksu kao najslabijoj karici i rekao: „Ako moraš da me šutneš, šutni Mihaelu, Luku… pa ćemo videti kako ćeš pobediti na poligonima„.

Aleksa je svestan da jeste na vrhuncu tima i da sve što radi gleda pod lupom, uključujući i da li je dovoljno glasno navijao.

Iako pobeđuju na poligonu, crveno pleme već razmišlja za koga će sledećeg glasati. Mislim da Ognjenova mrlja još nije izbrisana“, rekla je Vesna. To pokazuje i Mitrova jasna odluka za koga će glasati, a to će biti Ognjen. Ne propustite da uskoro saznate ko će izgubiti na novom poligonu i tako morati da predloži svog člana za duel na plemenskom savetu.

POSLEDNJE VESTI