Prati nas

Extra

Aleksandar Radojičić raznežio izjavom o ćerkici Aji

Glumac uživa u svakom trenutku provedenom sa ćerkicom (foto: Instagram)

Glumac uživa u svakom trenutku provedenom sa ćerkicom (foto: Instagram)

Aleksandar Radojičić je nedavno, posle sloro dve godine borbe na sudu, izgubio starteljstvo nad četvorogodišnjom ćerkicom Ajom.

Mladi glumac je ovu odluku suda teško primio, jer je veoma vezan za ćerku, i njihove trenutke uživanja rado deli na društvenim mrežama. Gubitak starateljstva nije želeo da komentariše, jer ne bi da od toga travi medijsku pompu. U inetrvjuu za Clip.rs kaže da mu je svaki trenutak proveden sa Ajom dragocen i da se uvek trudi da im druženje prođe što zabavnije. “Kada je bila mlađa ja sam osmišljavao naše zajedničke igre, a ona je sada dovoljno velika da zna šta želi”, kaže zvezda Montevidea.

Igre tate i ćerkice (foto: Instagram)

Igre tate i ćerkice (foto: Instagram)

Što se tiče održavanja forme, Aleksandar o tome kaže: “Uvek se trudim da nađem vremena za fizičke aktivnosti. Ne stižem uvek da trčim, radim u teretani, sprave i malo traku. Mnogo je zdravije trčati na traci. Trudim se da budem u kondiciji zbog posla, ali i zbog ćerkice. Trčim za njom, posebno kad smo u parku. Lakše mi je da kad sam u kondiciji. Mnogo je slatko kad jurimo jedno drugo. Ali nekada je i nosim”, kaže na kraju glumac.

 

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top