Nikada nisam bio smireniji: Ovaj takmičar spreman je za Plemenski savet

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Veliko glasanje održaće se na Plemenskom savetu, ali pre toga treba da se završi Igra plemenskog imuniteta u kojoj za sada vodi crveni tim.

Matea, koji je pao u okršaju sa Tijanom, još čeka rasplet, pa ćemo videti da li može da završi utakmicu i da li će se oporaviti. Kandidate iz poraženog tima očekuje odlazak na utakmicu ličnog imuniteta, gde samo jedan kandidat može da se okiti ogrlicom ličnog imuniteta.

Ne znam za vas, ali meni se ova utakmica nije dopala“, rekla je Martina koja je bila zabrinuta zbog Vesnine povrede kolena.

„Energija na klupi tokom utakmice bila je najgora do sada. To je kulminiralo time što smo videli povrede iz kola u kolo“, objasniće on i dodao da su se svi opustili jer nisu želeli da zarađuju dodatne povrede.

Aleks, koji ulazi u eliminaciju, odlazi u plemensko veće u iščekivanju ko će mu biti rival. „Nikad nisam bio smireniji, nikad prisebniji“, reći će Aleks, koji je uveren da niko neće biti jednoglasno izglasan, ali da je najvažnije izabrati slabe karike.

Kada niko nije posebno ugrožen, svi postaju ugroženi i svi moraju da se bore za imunitet sa jednakim žarom, pa će igra za lični imunitet izgledati upravo tako, jer će svako želeti da nosi ogrlicu koja mu garantuje bezbednost.

POSLEDNJE VESTI