Alkohol i izlasci: Anabela se ponaša kao tinejdžerka

Mama Anabela se na slaže sa time da njena žerka postane poznata (foto: Story)
Anabela sa najstarijom ćerkom Lunom (foto: Story)

Anabela Atijas će uskoro zagaziti u četrdesetu godinu i ima troje dece, ali ne krije da voli noćni provod.

Njena najstarija ćerka Luna joj je najbolja drugarica.

Često me pitaju zašto vodim ćerku svuda sa sobom, a ne shvataju da mi je ona odavno i najbolja drugarica” rekla je Anabela za Blic.

Iako živi poslednje dve godine na relaciji Sarajevo-Beograd, pored svih nastupa i obaveza oko najmlađe ćerke, ne ostaje joj previše vremena za provod.

Ja sam jedva čekala da moja Luna (18) poraste kako bismo se družile. Nas dve smo jedna duša a dva tela. Imamo isti ukus i stil odevanja, istih smo životnih stavova, čak i fizički dosta liči na mene. Sa Lunom i njenim društvom dobar provod je zagarantovan, a njihov smisao za humor i te kako mi prija” kaže pevačica.

Luna takođe želi biti poznata ličnost poput mame, ali je više zanima moda nego pevanje.

Trebalo je da odemo zajedno na jednu žurku, a meni je kasnio let i nisam imala vremena da odem po haljinu. Zvala sam je i rekla da ima odrešene ruke. Ona zna šta mi se sviđa, poznaje i moje mere, tako da mi je sama odabrala kreaciju koju sam kasnije ponela. Svi su mi rekli da izgledam savršeno, ne znajući da me je Luna obukla “ rekla je kroz smeh Anabela i dodala da je prilično srećna žena.

Moj san se ostvario jer sa najstarijom ćerkom mogu u provod, a pomaže mi i kod kuće kada smo u istom gradu, pošto ona živi u Beogradu, a ja u Sarajevu. Često mi se čini da je zrelija od mene” ponosno je završila pevačica.

Povezane vesti