Amanda Seyfried u vezi sa Justinom Longom?

Amanda i Justin su otpočeli vezu

 

Američka glumica Amanda Seyfried viđa se sa osam godina starijim kolegom Justinom Longom. Njih dvoje, zbog obaveza, provode svako slobodno vreme zajedno i nadaju se da će se njihov odnos pretvoriti u ozbiljnu vezu.

Amanda i Justin u poslednje vreme viđaju se često koliko im to obaveze dozvole. Druže se i idu na sastanke preko dana, jer žele da vide kuda će ih to odvesti. Želeli bi da probaju da budu u ozbiljnoj vezi, ali pre toga će se bolje upoznati da vide da li je taj odnos vredan truda.

Krajem jula Justin je došao na premijeru filma Lovelace, da podrži 27-ogodišnju Amandu. Izvor blizak njima kaže da se nisu ljubili niti držali za ruke tom prilikom jer ne žele da otkrivaju ništa o svom odnosu: ”Nisu se ljubili ili tako nešto, ali bili su nerazdvojni tokom celog događaja. Bio je sa njom dok je Amanda pričala sa drugim ljudima”.

Od tada provode više vremena zajedno. Pre dva dana su večerali u jednom italijanskom restoranu u Holivudu. Jedan od gostiju restorana izjavio je: ”Delovali su kao da su na trećem ili četvrtom sastanku, smejali su se, ali je delovalo kao da se još upoznaju. Sve vreme su se smejali i pili belo vino uz večeru”.

Njih dvoje još uvek nisu zvanično potvrdili da su u vezi.

Kako vam se dopada ovaj (potencijalni) holivudski par?

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top