Search
Close this search box.

Ana Božilović ispala iz Survivora: O kome je reč

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ana Božilović jedna je od učesnica koja je već napustila Survivor 2023. Od samog početka u crvenom timu, ona nije bila omiljena među takmičarima, pa je tako bila česta tema njihovuh razgovora.

„Ana mi je još gora, što se tiče igara i hajde, imala je sreće, ali međuljudski odnosi katastrofa jer je počela da se uvlači ovim novima i to baš očigledno. Lično nema nikakvo mišljenje o Ani, osim da znam da privatno nikad ne bih mogla da se družim sa njom i da mi osobe kao ona ne prijaju. Ne bih imala nikakvo osećanje da ona ispadne“, rekla je Nataša u razgovoru sa Lazarom i dodala da joj se ne sviđa što je Ana glasala za Anju, a onda je došla da je zagrli.

„Najsmešnije mi je iskreno što umesto da je uzela i skoncentrisala se da bude bolja na poligonima i da shavti da je totalno nebitna u ovom plemenu možda bi neko pokazao milostinju prema njoj“, rekao je Lazar i dodao da će Anino ime sigurno napisati ukoliko izgube imunitet ove nedelje.

Ana Božilović ima 34 godine i radi kao policajac u Posebnoj jedinici u Beogradu.

„To znači da niste baš običan policajac već se bavite nekim specifičnim zadacima. To znači očuvanje javnog reda i mira u našem gradu. Svi veliki skupovi koji se dešavaju u Beogradu – mi smo tu i zaduženi smo za bezbednost svih“, otkrila je Ana u intervjuu za Nova.rs

Njena fizička spremnost za Survivor je očigledna, a ima posebnu motivaciju za učešće u ovom šou programu.

„Za mene je Survivor moderna istorija i želim da budem deo istorije. Pobednici pišu istoriju, tako da idem i da pobedim“, kaže Ana.

POSLEDNJE VESTI