Search
Close this search box.

Teške ispovesti u Survivoru: Moja mama je imala leukemiju, davali su joj male šanse

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Anja Andrejić: Teška životna priča došla je na red, nakon Lazara i Marije.

Nakon što su neki od takmičara otvorili dušu u prethodnim emisijama, na red je došla i Anja Andrejić.

Naime, kada je imala samo 11 godina njena mama je obolela od leukemije, a ceo period je na Anju mnogo uticao.

„Meni je mama bila bolesna od leukemije. Brat i ja smo bili mali, a oboje smo prvi put primetili da nešto nije u redu je kada je počela postepeno da gubi kosu. Nismo baš bili svesni svega, oni su pokušali da nas čuvaju od svega. Neke slike su mi ostale urezane u pamćenje, ona je naglo krenula da se menja, a kako su mi moji prepričavali znam da su joj davali baš male šanse da preživi. Međutim nisu odustajali, onda su otišli u Nemačku i tamo se lečila oko godinu dana. Dok je bila tamo, naravno da nam je falila, živeli smo sa ujakom i bakom. Iako smo bili mali, bili smo svesni da nešto nije kako treba. Sve to vuče neke druge stvari, jako težak period za sve nas. Zato sam mnogo ponosna na nju, brata i tatu, možda čudno zvuči, ali drago mi je da je to bio neki moj put jer sam zbog svega toga izrasla u ono što sam danas. Mama je danas dobro i sve je u redu, zbog toga sada mogu da pričam o tome. Kad god mi je teško, setim se toga i ne volim da se žalim“, iskrena je bila Anja.

Nataša i Draga su je saslušale i posebno istakle da je za svaku pohvalu što su Anjini roditelji i pored svega smogli snage da ih vaspitaju i izvedu na put.

Nataša se nadovezala i dodala da i njena najbolja drugarica boluje od leukemije, a pred njen put je čekala transplataciju, te ju je Anjina priča pogodila.

Draga se potom prisetila svog teškog perioda, kada je njenom bratu iznanada pukla plućna maramica.

„Zdrav, prav, iznenada se to desilom, dva puta su ga otvarali. Tri dana ne znaš da li je živ“, rekla je Draga jedva suzdržavajući se da ne zaplače.

POSLEDNJE VESTI