Bella Thorne otkrila u kakvom je odnosu sa Scott Disickom

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

#scottdisick with #bellathorne one day ..and the next..see following post

A post shared by Slick Talk (@slicktalknyc) on

Iako se, na pre dva dana objavljenim fotografijama, činilo da su Scott Disick i Bella Thorne novi holivudski par, veza je završena pre nego što je i počela.

Rijaliti zvezda i mlada glumica su, naime, sa grupom prijatelja stigli u sredu u Kan, međutim, Bella je odmah otkačila Scotta nakon što je videla koliko je zapravo nekotrolisano njegovo ponašanje.

TMZ je preneo da je zvezda serije Famous in love odlučila da se kloni žurki i Disicka nakon što se lično uverila ‘kako se žestoko on provodi’ i da je 19-godišnjakinju ‘veoma šokirala količina alkohola koju je on konzumirao’.

Mnogi se ipak pitaju da li Bella zaista nije znala kakav život otac troje dece vodi (o čemu se proteklih godina svedočili mnogi izveštaji medija) kada je pristala da se sa njim druži.

Thorneova je i na Twitteru objasnila u kakvim je odnosima trenutno sa Disickom, te je na pitanje fanova šta zapravo radi sa Scottom iskreno odgovorila: „Zaista ništa“.

Drugi obožavatelj je zatim pitao da li i dalje razgovara sa Scottom, a Bella je odgovorila: „Hahaha, ne pričam ni sa Scottom niti sa bilo kim“.

Na kraju je dodala da Kan nije za nju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI