in

Blake Lively: Šta se desi kad naša ćerka vidi nagog Rayna na monitoru laptopa?

Blake je podelila zanimljivu anegdotu iz aviona (foto: AKM-GSI)
Blake je podelila zanimljivu anegdotu iz aviona (foto: AKM-GSI)

Blake Lively supruga Ryana Raynoldsa može da vidi bez odeće kad god poželi.

Ipak, za nas ostale smrtnike glumac je priredio mali poklon u nekoliko scena filma Deadpool u vidu njegove gole zadnjice. Iako se većini žena nagi Ryan na filmskom platnu neizmerno dopao, to nije slučaj sa Blake. Gostujući u emisiji Jimmy Fallona u ponedeljak uveče, trudna 28-godišnja glumica je opisala nedavno neprijatno iskustvo koje je doživela u avionu dok je putovala sa ćekicom James.

Glumica priznaje da je bilo pravo mučenje gledati scene seksa u filmu 'Deadpool' (foto: AKM-GSI)
Glumica priznaje da je bilo pravo mučenje gledati scene seksa u filmu ‘Deadpool’ (foto: AKM-GSI)

„Bila sam u avionu sa James i ovih dana sam na pravim mukama jer gde god se okrenem svi gledaju u prazničnu seksi montažu u kojoj je moj suprug sa drugom ženom“, otkriva Livelyjeva i dodaje: „Svi žele da gledaju Deadpoola u avionu. Apsolutno svi! Ali nije nimalo prijatno da tokom 14-časovnog leta gledate kako neko jede pire iz an**a vašeg muža, jer ta scena je u filmu. To je okrutan i neobični oblik mučenja“, požalila se zvezda Tračare.

Ryan u filmu pokazuje savršeno telo (foto: 20CenturyFox)
Ryan u filmu pokazuje savršeno telo (foto: 20CenturyFox)

„Povrh svega, moja ćerka je videla oca i vikala ‘Ta-ta’. Počela je da grli i ljubi ekran i maše mu, a on joj nije uzvratio. Nije razumela zašto je on nije pozdravio jer ne shvata da to nije kao kada razgovaraju putem FaceTime-a. A sve je bilo i zbog toga što je bio usred seksa i zbog pirea“, našalila se Blake na kraju.