Prati nas

Extra

Blake Lively: ‘Volim Ryana većinu vremena’

Ryan i Blake važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, a glumica je odlučila da progovori o njihovom odnosu u intervjuu za Glamour.

Glumica Blake Lively otvoreno je pričala o suprugu, glumcu Ryanu Reynoldsu, kao i o tome zašto ga voli ‘većinu vremena’.

Ryan i Blake važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, a glumica je odlučila da progovori o njihovom odnosu u intervjuu za Glamour.

Osvrnuvši se na česte tvitove njenog muža, Blake je rekla: “Ponekad mi pokaže tvitove koje postavlja samo da bi me nasmejao. Toliko sam zaljubljena u njega kada piše te stvari. Volim ga većinu vremena, ali posebno tada” rekla je Blake.

Iskreno o partneru (foto: Glamour)

Branivši svoj izbor reči, glumica je dodala: “Kažem ‘većinu vremena’ zato što ako kažem da ga volim svakoga dana, onda je to praćeno prevrtanjem očiju i replikama poput ‘O, njen život je tako divan, ona je savršena’, tako da je to na neki način moj odbrambeni mehanizam” objasnila je Blake.

Ipak, Lively tvrdi da ne vodi savršen život: “To su budalaštine. Žene su kompleksne. To je takođe podsetnik da ono što vam mediji serviraju nije realna slika života” izjavila je glumica za Glamour.

Komunikacija igra glavnu ulogu u njenom odnosu sa Ryanom, sa kojim je sklopila brak u septembru 2012. godine.

“Sa Ryanom sam bila najpre prijatelj dve godine pre nego što smo počeli da se zabavljamo, pa kada imam neki problem sa njim, ne tražim savet od sestre ili drugarice, već sve rešavam sa Ryanom, kao i on sa mnom. On me tretira kao svog najboljeg prijatelja” završila je Blake.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Silva

    02. 08. 2017. at 08:23

    Simpaticni su, ali ovo je sad vec pro*eravanje, moze sutra da pukne, Holivud … mnogo mi se u tom smislu vise dopadaju Sofia Vergara i Joe. Ljudi se vole za sebe, ne za javnost.

  2. Lorka

    02. 08. 2017. at 08:31

    Zauvijek će mi biti draga samo zbog Gossip Girl. Mada ni ostali filmovi joj nisu bili loši. Generalno je slatka. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top