Search
Close this search box.

Bliži se kraj Survivor-a, tenzije rastu: Evo koje pleme ide na plemenski savet

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U prethodnoj epizodi takmičari su pre odlaska na igru, sedeli pored ostrva i kisnuli, a onda pokrenuli temu – pobeda u Survivor-u.

Katarina Nicić je istakla da je Ognjen taj koji može da osvaji lični imunitet, te da je najbliži pobedi.

„Imam osećaj da ćemo osvojiti danas igru, možemo mi da pokidamo. Ima nas petoro, moramo da idemo jedno po jedno, ali mislim da je došao njihov red da se oni malo pate“, rekao je Ognjen Tijani.

Takmičari su igrali igru za plemenski imunitet, a pravila su bila da što pre pređu poligon koji je veoma dug i težak, kada dođu do cilja uz pomoć palica treba da obore pet totema koje stoje na kockama, a kocke treba da ostanu na mestu.

Takmičari su parove kao i strategiju određivali u hodu, a borba je počela veoma napeto. Oni su dali sve od sebe, a za nijansu bolji su bili učesnici crvenog plemena, te su oni odneli totem plemenskog imuniteta.

Po povratku u kamp, crveno pleme je razmišljalo ko bi od plavih takmičara mogao da ode u duel za eliminacionu igru. Oni su zaključili da će Nensi osvojiti lični imunitet, te da bi u tom slučaju ona izabrala muškog takmičara za odlazak u duel.

Kako je izgledao ovaj momenat pogledajte u videu.

POSLEDNJE VESTI