Bolji i od same Adele? Bruno Mars prepevao ‘All I Ask’

(foto: Instagram/brunomars)
(foto: Instagram/brunomars)

Bruno Mars trenutno promoviše svoj novi album 24K Magic, koji izlazi 18. novembra. Pre dva dana je gostovao u popularnoj BBC-ovoj emisiji Live Lounge gde je, između ostalog, pevao i pesmu koju je zajedno sa Adele napisao za njen album. U pitanju je numera All I Ask.

Jednom prilikom je otkrio da u toj pesmi najviše voli stih: “Take me by the hand while we do what lovers do (Uhvati me za ruku dok radimo ono što ljubavnici rade)”, ali to nije uvek bilo tako.

“Svidelo mi se šta taj stih poručuje. Ali lovers (ljubavnici)?! Nisam siguran da li bilo ko danas kaže ljubavnici. ‘Da, mi smo ljubavnici’, ili ‘To je moj ljubavnik’. Stvarno sam mislio da bi trebalo da promenimo to. Ali Adele je bila tvrdoglava. Rekla je: ‘Ne, tako mora da bude’, i bila je u pravu. Upravo zbog toga je ova pesma posebna. Baš zato što niko to ne govori, ističe se. Nije: ‘Ono što dečko i devojka rade’, već je nešto posebnije – ljubavnici. Nekada, kada pevam tu pesmu uz klavir, jedva čekam da dođem do tog dela zato što je j*beno savršeno”, otkriva Bruno.

On je ovoj pesmi dao svoj šmek, zbog kojeg možda zvuči bolje i od originala. Poslušajte, pa sami procenite:

A osim ovog covera, fanove je obradovao i novim singlom. U pitanju je Versace on The Floor, druga pesma sa njegovog novog albuma.

Povezane vesti

Back to Top