Bonnie Tyler peva ‘Potpuno pomračenje srca’ na potpunom pomračenju sunca

Uzbuđena zbog nastupa (Foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Uzbuđena zbog nastupa (Foto: Instagram)

Pevačica Bonnie Tyler uveličaće doček totalnog pomračenja sunca 21. avgusta na kruzeru Royal Caribbean, gde će, sasvim prigodno prilici, otpevati svoj hit iz 1983. Total Eclipse of the Heart (Potpuno pomračenje srca.)

Velška pevačica, poreklom iz Nemačke, potvrdila je ova saznanja, otkrivši da je veoma uzbuđena zbog predstojećeg, istorijski značajnog događaja, za koji će se pripremiti dan ranije u njenoj kabini na samom kruzeru.

„Biće jako uzbudljivo! Ovo se ne dešava tako često, zar ne?“ rekla je Bonnie za Time. „Ukoliko neko bude čuo čudne zvuke iz moje kabine, znaće da sam na probi za finalni nastup“ dodala je ona.

Tylerova će biti specijalni gost na nedelju dana dugom krstarenju, a njen performans će pratiti pop-rok bend DNCE, na čelu sa Joe Jonasom, poznatom po hitu iz 2015. godine Cake By the Ocean.

„Pomračenje će trajati 2 minuta i 40 sekundi, kako su me obavestili, za razliku od moje pesme. Morala sam da je skratim, jer je bila preduga.“ rekla je Bonnie.

Pesma Total Eclipse of the Heart, i dan danas je veliki hit, popularna među ljubiteljima karaoka, čak nominovana za nekoliko Grammy nagrada 1984. godine.

„Te godine je pesma Michael Jacksona i Irene Cara osvojila Grammy za Flashdance- What a Feeling, ali, ne smeta mi što sam izgubila od Michaela, toliko ću vam reći.“ kroz smeh je rekla Tylerova.

Totalno pomračenje sunca, spektakl koji su svi čekali čak 99 godina, pratiće milioni ljudi u Sjedinjenim Američkim Državama, a snimaće ga nekoliko svemirskih letelica, kao i šestočlana posada Međunarodne svemirske stanice.

POSLEDNJE VESTI